نجفی.ناهید
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
ندافی.مرتضی
بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
نصیبی.فاطمه
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
نظری.سید معین
مروری بر ترکیبات آنتیاکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
نوایی دیوا.طاهره
استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
نوایی دیوا.طاهره
کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بستهبندی موادغذایی
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
نیک اختر.امیر
مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
نیکبخت.زهرا
بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]