ن

  • نجفی.ناهید اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • ندافی.مرتضی بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • نصیبی.فاطمه تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • نظری.سید معین مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • نوایی دیوا.طاهره استفاده از پیشرفت های جدید فناوری نانو در کشاورزی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • نوایی دیوا.طاهره کاربرد فناوری نانو در فرآوری، ایمنی و بسته‌بندی موادغذایی [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • نیک اختر.امیر مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • نیکبخت.زهرا بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتری‌های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • نیکویی.الهام بررسی اثرات ضدباکتریایی عصاره متانولی جوزهندی علیه جدایه های استافیلوکوکوس اورئوس مولد بتالاکتاماز وسیع الطیف [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]