ر

  • رامین.علی اکبر اثر بسته‌بندی و کاربرد پوشش‌های روغنی بر عمر قفسه‌ای میوه‌های خیار و فلفل‌دلمه‌ای [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • رحمانی.زهره بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • رحمن.علیرضا اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رحمن.علیرضا بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • رحمن.علیرضا بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • رحمن.علیرضا اثر افزودن پودر پوست هندوانه به‌عنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • رحمن.علیرضا اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • رحمن.علیرضا اثرآنتی اکسیدان های آلفاتوکوفرول وآسکوربیل پالمیتات بر اکسیداسیون لیپیدها درسوسیس [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • رحیمی.ابراهیم شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضه‌شده در نجف‌آباد، اصفهان [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • رحیمی.ابراهیم بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • رخ بخش زمین.فرخ بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتری‌های تجزیه‌کننده نفت خام همزیست با شکم‌پا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • رخ بخش زمین.فرخ تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • رستاخیز.ناهید سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رستاخیز.ناهید کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رضایی کهخایی.لیلی شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • رضائى.سعید ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رفیقی.درنا بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتری‌های اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • رمضان نژاد.انته آ گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • روحانی.رضا مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • روحانی.رضا بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • روحانی.رضا مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • روحانی.رضا بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • ریاضی کرمانی.پژمان بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • ریحان.مرحب آلودگی‌های باکتریایی مواد غذایی در ایران [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]