حاج محمدی.سهراب
سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
حاجی حسینی.شبنم
بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
حاجی رضایی.معصومه
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
حسن شاهیان.مهدی
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
حسینمردی.فاطمه
بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
حسینمردی.فاطمه
اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
حسینی نسب. سید عرفان
بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
حسینی نوه.عذری
بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
حیدرزادی.محمدامین
شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
حیدری صادق.بتول
بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
حیدری.بتول
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]