ص

  • صابر نژاد.اسیه کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • صالحی فر.مانیا اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • صالحی نسب.علی کاربرد بیوسورفکتانت‌ها در نگهداری مواد غذایی [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]
  • صداقتی.ناصر تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • صدیقی.رضا اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکت‌های انعطاف‌پذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز [ دوره1, شماره 3 - زمستان سال 1400]