خ

  • خادمی شورمستی.داریوش تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسی‌متیل‌سلولز بر کیفیت داخلی و ریخت‌شناسی پوسته تخم‌مرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • خادمی شورمستی.داریوش اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • خادمی شورمستی.داریوش بهینه‌سازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلی‌وینیل الکل بر فراسنجه‌های کیفیت داخلی تخم‌مرغ [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • خادمی شورمستی.داریوش تخم‌مرغ‌های فراسودمند؛ الف) غنی‌‌شده با مواد معدنی، ویتامین‌ها و رنگدانه‌ها [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خاکسار بلداجی.مریم اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خاکی پور.نازنین مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خاکی پور.نازنین بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج [ دوره2, شماره 1 - تابستان سال 1401]
  • خاکی پور.نازنین بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]
  • خضری.عزیمه تعیین باقیمانده 198 آفت‌کش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاح‌شده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • خضری.وجیهه بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • خلفی.الناز بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیب‌زمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • خواجه.حمیده بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندین‌ها [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • خوشکارمقدم.علی بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی [ دوره1, شماره 4 - بهار سال 1401]
  • خیاطی بابایی.سارا تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) [ دوره1, شماره 2 - پاییز سال 1400]