واثقی.سکینه
تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
واحد دهکردی.نجمه
بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
واحد دهکردی.نجمه
شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
ورشویی.حسین
بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ولی نژاد.مریم
تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]