و

  • واثقی.سکینه تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]
  • واحد دهکردی.نجمه بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران [ دوره2, شماره 4 - بهار سال 1402]
  • واحد دهکردی.نجمه شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینی‌های خامه‌ای عرضه‌شده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره2, شماره 3 - زمستان سال 1401]
  • ورشویی.حسین بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیل‌ماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • ولی نژاد.مریم تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت‌ آرد و نان تولیدی [ دوره3, شماره 2 - پاییز سال 1402]