و

  • واثقی.سکینه اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]
  • وحدت پور.توحید اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • ورشویی.حسین بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیل‌ماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • وفا.افسانه بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتری‌های اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • ولی نژاد.مریم اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی [ دوره4, شماره 2 - پاییز سال 1403]