واثقی.سکینه
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]
وحدت پور.توحید
اثر سطوح مختلف قارچ صدفی و پروبیوتیک باکتوژن بر فراسنجه¬های خونی جوجه¬های گوشتی
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ورشویی.حسین
بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
وفا.افسانه
بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
ولی نژاد.مریم
اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
[
دوره4,
شماره
2
- پاییزسال
1403]