ب

  • بابازاده.مهدی تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزل‌آلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره4, شماره 1 - تابستان سال 1403]
  • بابایی خد.لاله بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتری‌های اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • بهاری پور.نسیم طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • بیگ محمدی.زهرا خشک کردن فلفل دلمه‌ای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کف‌پوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]