بابازاده.مهدی
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
بابایی خد.لاله
بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
بهاری پور.نسیم
طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
بیگ محمدی.زهرا
خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]