س

  • سلیمانی فرد.صدیقه خشک کردن فلفل دلمه‌ای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کف‌پوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • سلیمانی فرد.صدیقه بررسی تأثیر زمان استراحت و مدت‌زمان اختلاط بر ویژگی‌های فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا [ دوره4, شماره 4 - بهار سال 1404]
  • سنجری.سمیه بررسی تأثیر زمان استراحت و مدت‌زمان اختلاط بر ویژگی‌های فیزیکی- عملکردی فوم و پودر پاپریکا [ دوره4, شماره 4 - بهار سال 1404]
  • سنجری.سمیه خشک کردن فلفل دلمه‌ای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کف‌پوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]