قانع.مریم
بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]
قربانی.مجتبی
اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
قلعه خانی.حکیمه
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
قوامی.مهرداد
بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
قیاسی.سمیرا
بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
[
دوره4,
شماره
3
- زمستانسال
1403]