ق

  • قانع.مریم بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتری‌های اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]
  • قربانی.مجتبی اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • قلعه خانی.حکیمه بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از نمونه‌های شیر گاو به روش RAPD-PCR [ دوره1, شماره 1 - تابستان سال 1400]
  • قوامی.مهرداد بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت) [ دوره2, شماره 2 - پاییز سال 1401]
  • قیاسی.سمیرا بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست [ دوره4, شماره 3 - زمستان سال 1403]