ح

  • حاجی حسینی.شبنم بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • حسینمردی.فاطمه بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • حسینمردی.فاطمه بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخص‌های شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]