حاجی حسینی.شبنم
بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
حسینمردی.فاطمه
بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
حسینمردی.فاطمه
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]