ر

  • رحمن.علیرضا اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رحمن.علیرضا بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • رحمن.علیرضا اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • رحیمی.ابراهیم ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران [ دوره3, شماره 4 - بهار سال 1403]
  • رستاخیز.ناهید کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • رضائى.سعید ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچ‌های میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]