رحمن.علیرضا
اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
رحمن.علیرضا
بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
رحمن.علیرضا
اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
رستاخیز.ناهید
کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
رضائى.سعید
ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]