داخته هارونی.مهری
اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
دانائی.الهام
بررسی اثر محلولپاشی اسیدهای آمینه آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
دژبان فهیم.یاسمن
تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیلماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
دژبان فهیم.یاسمن
اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]