د

  • داخته هارونی.مهری اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دانائی.الهام بررسی اثر محلول‌پاشی اسیدهای آمینه‌ آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum) [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیل‌ماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 3 - زمستان سال 1402]
  • دژبان فهیم.یاسمن اثر پوشش ‌مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزل‌آلا رنگین‌کمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد [ دوره3, شماره 1 - تابستان سال 1402]