اژدری.عطااله
ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
اژدری.عطااله
ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
اسدالله زاده.حمیده
سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
اسعدی‏ دیزجی.ابوالفضل
اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
اسفندیاری.چنگیز
بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
اسماعیلی.محمد
بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهیکپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
اصلانی.لیلا
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
اقدم شهریار.حبیب
اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
اکبری.محمد رضا
ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
امیراحمدی.مریم
تعیین باقیمانده 198 آفتکش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاحشده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
انصاری دوگاهه.مهدی
استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
انصاری.مهدی
سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
انصاری.مهدی
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
انصاری.مهدی
تعیین باقیمانده 198 آفتکش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاحشده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
انصاری.نسرین
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ایرانبخش.علیرضا
بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.)
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
ب
بابازاده.مهدی
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
بابازاده.مهدی
اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
باقری.فرزانه
اثر ضد اکسیدانی عصاره بومادران (Achillea wilhelmsii ) بر ماندگاری فیله ماهی نمک سود شده قزل الای رنگین کمان(Onchorhynchusmy kiss) طی دوره نگهداری
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
باقری.نغمه
تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
بزی.صفورا
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بستانی.امین
ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
بلالی.مژگان
بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
بهرامی نژاد.فائقه
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
بهروز.رویا
کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
بهزادمهر.رضوانه
مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
بهزادمهر.رضوانه
مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
بهزادمهر.رضوانه
بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بیگمی.زهرا
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
بیگمی.زهرا
بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بیگمی.زهرا
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
بیگمی.مریم
بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
بیگمی.مریم
مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
بیگمی.مریم
مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
بیگمی.مریم
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
بیگمی.مریم
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
تجلی.محدثه
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
توکلی.آرتادخت
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
ج
جمشیدی گوهری.رسول
بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
جمشیدی.امین رضا
تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
جمشیدی.امین رضا
تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
جمعه قاسم آبادی.زهرا
بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
جهانتیغ.مهدی
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
ح
حاج محمدی.سهراب
سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
حاجی حسینی.شبنم
بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
حاجی رضایی.معصومه
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
حسن شاهیان.مهدی
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
حسینمردی.فاطمه
بررسی اثر ضد قارچی عصاره و اسانس اسطوخودوس وتاثیر هر یک بر خصوصیات شیمیایی ، میکروبی وحسی نان تست
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
حسینی نسب. سید عرفان
بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
حسینی نوه.عذری
بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
حیدرزادی.محمدامین
شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
حیدری صادق.بتول
بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
حیدری.بتول
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
خ
خادمی شورمستی.داریوش
اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
خادمی شورمستی.داریوش
بهینهسازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلیوینیل الکل بر فراسنجههای کیفیت داخلی تخممرغ
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
خادمی شورمستی.داریوش
تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
خادمی شورمستی.داریوش
تخممرغهای فراسودمند؛ الف) غنیشده با مواد معدنی، ویتامینها و رنگدانهها
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
خاکسار بلداجی.مریم
اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
خاکی پور.نازنین
بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
خاکی پور.نازنین
بررسی آلودگی استافیلوکوکوس اورئوس در پنیرهای سنتی شهرستان کرج
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
خاکی پور.نازنین
مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
خضری.عزیمه
تعیین باقیمانده 198 آفتکش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاحشده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
خضری.وجیهه
بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
خلفی.الناز
بررسی اثرات استفاده از پودر پوست سیبزمینی و کنسانتره پروتئین آب پنیر خصوصیات رئولوژیکی، ارگانولپتیکی و بافت دونات روغنی
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
خواجه.حمیده
بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
خوشکارمقدم.علی
بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
خیاطی بابایی.سارا
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
د
داخته هارونی.مهری
اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
دانائی.الهام
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
دانائی.الهام
بررسی اثر محلولپاشی اسیدهای آمینه آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
دریجانی.وحید
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
دژبان فهیم.یاسمن
تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیلماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
دژبان فهیم.یاسمن
اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
دژبان فهیم.یاسمن
بررسی پارامترهای شیمیایی و میکروبی فساد و تعیین عمر ماندگاری فیله ماهیکپورمعمولی(Cyprinus carpio) تحت تأثیر پوشش کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره مریم گلی(Salvia officinalis.)
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
دست پیمان.بهروز
بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
دل پیشه.محدثه
شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
دهقانی.محبوبه
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
دهمرده.نرجس
بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
ر
رحیمی.ابراهیم
شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
رحیمی.ابراهیم
بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
رحیمی.ابراهیم
ارزیابی سرب، آرسنیک و کادمیوم در گوشت طیور عرضه¬شده در شهرستان تهران
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
رخ بخش زمین.ّفرخ
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
رخ بخش زمین.ّفرخ
تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
رستاخیز.ناهید
کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
رستاخیز.ناهید
سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
رضایی کهخایی.لیلی
شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
رضائى.سعید
ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
رمضان نژاد.انته آ
گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
روحانی.رضا
مروری بر گیاه دارویی کارلا ، خاصیت ضد سرطانی و ضد میکروبی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
روحانی.رضا
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
روحانی.رضا
بررسی خاصیت ضد میکروبی گیاهان دارویی خرزهره، گوآ، مرزه و خردل سفید بر روی سالمونلا تیفی موریوم
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
روحانی.رضا
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
ریاضی کرمانی.پژمان
بهینهسازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلیوینیل الکل بر فراسنجههای کیفیت داخلی تخممرغ
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
ریحان.مرحب
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
ز
زند.نازنین
اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
زیدآبادی نژاد.لیلا
سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
س
سامانه.مدیر
تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
سامانه.مدیر
کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سامانه.مدیر
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
سراوانی.خدیجه
گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سراوانی.خدیجه
شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
سراوانی.خدیجه
گزارش موردی خونریزی دندان عقل به دنبال مار گزیدگی و تاثیر گیاهان دارویی بر مارگزیدگی
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
سرچشمه پور.مهدی
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
سعادت.سعیده
بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.)
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
سعیدی.سعیده
بررسی فعالیت ضد میکروبی عصاره های مختلف گیاه چریش بر روی اشرشیا کلی مقاوم به آنتی بیوتیک
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
سعیدی.سعیده
مروری بر باکتری های بیماری زا ماهی و تاثیر گیاهان دارویی بر روی آن ها
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
سعیدی.سعیده
بررسی فعالیت ضد میکروبی پپرین جدا شده از فلفل سیاه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از حلق و بینی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
سعیدی.سعیده
مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
سعیدی.سعیده
بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سعیدی.سعیده
مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
سنجری.راحله
سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
ش
شاپوری.مریم
تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
شاددل تیلی.عبدالاحد
اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
شجاعی کاوان.لیدا
محصولات طبیعی دریایی منبع داروهای جدید
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
شریف زاده احتشامی.محمدعلی
بررسی اثر محلولپاشی اسیدهای آمینه آلانین، پرولین و گلوتامین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیک و آنزیمی گیاه گشنیز (sativum L. Coriandrum)
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
شریف زاده.غلامرضا
ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
شریف زاده.غلامرضا
ارزیابی میزان تقلبات در نمونه های شیرخام و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
شریفی.علی اکبر
تأثیر پوشش نانومرکب بر پایه کربوکسیمتیلسلولز بر کیفیت داخلی و ریختشناسی پوسته تخممرغ طی دوره نگهداری در شرایط محیط
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
شعیبی.شهرام
بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
شهریاری ر اد.الهام
بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
شهیدی زندی.مهدی
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
شهیدی زندی.مهدی
استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
شیخ حسینی.عنایت اله
سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
شیخ حسینی.عنایت اله
کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
شیخ حسینی.عنایت اله
مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
شیخ حسینی.عنایت اله
بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
شیرمحمد.فاطمه
اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
شیرمحمد.فاطمه
مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
شیری.محمد علی
عوامل قبل از برداشت مؤثر در حفظ کیفیت میوه کیوی طی انبارداری
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
ص
صابر نژاد.اسیه
کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
صالحی فر.مانیا
اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
صالحی نسب.علی
کاربرد بیوسورفکتانتها در نگهداری مواد غذایی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
صداقتی.ناصر
تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
صدیقی.رضا
اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
ط
طاهری.عبدالعلی
تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
ع
عباسی منجزی.ابراهیم
تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
عباسی میمند.مهدیه
استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
عبدوسی.وحید
ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
عسکری بدویی.رضوان
توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
عسکری.مجید
بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
علی احمدی پور.پریسا
بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
علیزاده.عبداله
بهینهسازی فیلم کیتوزان و تأثیر نسبت اختلاط در پوشش کیتوزان-پلیوینیل الکل بر فراسنجههای کیفیت داخلی تخممرغ
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
عیدی.اکرم
بررسی میزان آلکالوئید بربرین استخراج شده از ریشه زرشک Berberis vulgarisبومی ایران به روش HPLC
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
عیوض زاده.اورنگ
اثراتمسفر اصلاح شده ، اسانس میخک هندی( Syzygium Aromaticum L.) و پاکتهای انعطافپذیر بر خصوصیات میکروبی و حسی فلفل قرمز
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
غ
غضنفری.دادخدا
بررسی تاثیر نانوذرات FMBO بر ساختار و مورفولوژی نانوالیاف کامپوزیتی PVDF/FMBO
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
غضنفری.دادخدا
سنتز سبز فیلتر نانوکامپوزیتی استات سلولز/ اکسید روی با عصاره گیاهی و کاربرد آن در حذف آلودگی منابع آبی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
غضنفری.دادخدا
کاربرد ضایعات پوست میگو در سنتز سبز نانو کامپوزیت پلیمری حاوی نانوذرات اکسید آهن جهت حذف سموم شیمیایی از منابع آبی
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
غلامرضایی.ثنا
اثرآنتی اکسیدان های سزامول و پروپیل گالات بر اکسیداسیون لیپیدها در سوسیس
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
غلامشاهی.زربانو
مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
ف
فدوی اردستانی.ایمان
مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
فرحبخش.سمیه
بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
فقیه آرام.بتول
تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
فولادی.بهمن
شیوع اعتیاد به ترامادول و متادون و عوارض ان در زنان- مطالعه مروری
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
فهیم دانش.مریم
بررسی تاثیر مخلوط سه روغن سویا، آفتاب گردان، کلزا بر پایداری اکسیداتیو و خواص ارگانولپتیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم چرب
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
ق
قربانی.مجتبی
اثر پوشش مرکب فعال حاوی عصاره سرخارگل (Echinacea purpurea L. Moench) بر ماندگاری فیله ماهی قزلآلا رنگینکمان (Oncorhynchuus mykiss) طی دوره نگهداری در شرایط سرد
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
قلعه خانی.حکیمه
بررسی تنوع ژنتیکی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از نمونههای شیر گاو به روش RAPD-PCR
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
قوامی.مهرداد
بررسی میزان ضایعات گوجه فرنگی در انواع حمل و نقل جاده ای در استان خراسان رضوی و کرمان( جنوب کرمان-جیرفت)
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
ک
کاظم.ندی
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
کاظمی پور.مریم
سنتز و کاربرد پلیمر قالب مولکولی هسته-پوسته به منظور استخراج گزینشی مترونیدازول از مایعات بیولوژیکی: ایزوترم ها و سینتیک
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
کاظمی پور.مریم
توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
کاظمی پور.مریم
استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کاظمی پور.مریم
استخراج تریگونلین از پلاسما با استفاده از کامپوزیت مغناطیسی جدید از طریق به کار گیری طراحی آزمایش
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
کاظمی پور.مریم
تعیین باقیمانده 198 آفتکش مختلف در انواع متفاوت خرمای موجود در بازار ایران با روش استخراج کچرز اصلاحشده و کروماتوگرافی گازی طیف سنجی جرمی متوالی
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
کاویانی.بهزاد
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کرار.شریف
آلودگیهای باکتریایی مواد غذایی در ایران
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
کریمی نیک.اشرف
بررسی آلودگی شیرهای محلی کرمان به لیستریا مونوسیتوژنز به روشهای فنوتیپی و مولکولی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
بیوسنتز نانوذرات اکسید منیزیم توسط Enterococcus hirae از ماست سنتی رفسنجان، ایران
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
کریمی نیک.اشرف
افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
کریمی نیک.اشرف
تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
لاجوردی.سمانه
بررسی کیفیت محصول زیتون صادراتی و تاثیر آن در عرضه بازار جهانی
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
لچینانی.علی
ارزیابی تغییرات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توتفرنگی رقم گاویوتا در پاسخ به قارچهای میکوریزا و تریکودرما تحت تیمار سلنیوم
[
دوره3,
شماره
1
- تابستانسال
1402]
م
ماهری سیس.ناصر
اثر استفاده از پودر قارچ های خوراکی بر ریخت شناسی و میکروب شناسی روده در بلدرچین های ژاپنی نر
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
مبشر.مصطفی
مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روشهای کمآبیاری دربرخی دانههای روغنی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
متقی.محمد مهدی
شناسایی و تعیین هویت مولکولی فلور میکروبی عامل تخمیر دو نمونه خمیر نان های سنتی تولیدی در استان کرمان
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
مجد.احمد
بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.)
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
محکمی.زینب
بررسی اثرات ضد میکروبی عصارههای گیاهان دارویی کهورک ( Prosopis farcta L.) و تاتوره (Datura stramonium L.) روی سالمونلا تیفیموریوم (Salmonella typhimurium) جدا شده از طیور در شهرستان زابل
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
محمدی.فرزانه
تاثیر ریزوباکترهای محلول کننده فسفات بر رشد ذرت در مرحله ی رویشی
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
محمدی.مرتضی
بررسی شاخصهای مورفوفیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه جعفری (Petroselinum sativum) با کاربرد کلات آهن و نانو کلات آهن
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
مدرس.بهفر
اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
مرویمقدم.محمدرضا
ارزیابی میزان نیتریت در سوسیس و کالباس عرضه شده در شهر طبس
[
دوره2,
شماره
2
- پاییزسال
1401]
مستقیم.تکتم
تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
مظفری لقا.مهدی
تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
مقدم.حسام
افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
ملکی.محمد
مروری بر ترکیبات آنتیاکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
منصوری فر.محمد
تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان
[
دوره3,
شماره
3
- زمستانسال
1402]
مهدی پور.محمد
توسعه روش میکرو استخراج فاز جامد بر مبنای کامپوزیت نانو ZnO و نانوتیوب کربنی چند جداره برای استخراج و اندازه گیری برخی هیدرو کربن های چند حلقه ای آروماتیک در تنباکو
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
مهدیخانی.شادی
بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]
مهری.مرتضی
اثر مکمل 1- آلفا هیدروکسی کوله کلسیفرول بر قابلیت هضم ایلئومی کلسیم و فسفر جیره و عملکرد رشد جوجه بوقلمون
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
مهری.مرتضی
مقایسه اثرات استفاده از ایمونوپروپوفیت و آنتیبیوتیک بر عملکرد، میکروفلور روده و سیستم ایمنی جوجه گوشتی
[
دوره1,
شماره
3
- زمستانسال
1400]
مهری.مرتضی
بررسی اثر استفاده از پودر آویشن باغی بر کیفیت تخممرغ و برخی فراسنجههای تخمدانی مرغ تخم گذار
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
واثقی.سکینه
تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
واحد دهکردی.نجمه
شیوع آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشرشیاکلای و سالمونلا در شیرینیهای خامهای عرضهشده در شهرستان اصفهان و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره2,
شماره
3
- زمستانسال
1401]
واحد دهکردی.نجمه
بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران
[
دوره2,
شماره
4
- بهارسال
1402]
ورشویی.حسین
بررسی وضعیت پروفیل اسیدهای چرب، ارزش غذایی و فاکتورهای بیوشیمیایی در فیله فیلماهیان (Huso huso) پرورشی و دریایی استان مازندران
[
دوره4,
شماره
1
- تابستانسال
1403]
ولی نژاد.مریم
تاثیر تغییر درصد اندازه ذرات آرد بر کیفیت آرد و نان تولیدی
[
دوره3,
شماره
2
- پاییزسال
1402]
ه
هاشم آبادی.داود
تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
[
دوره1,
شماره
2
- پاییزسال
1400]
ی
یزدانپناه.نجمه
تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
[
دوره1,
شماره
1
- تابستانسال
1400]
یزدانپناه.نجمه
مروری بر مطالعات انجام شده در ارتباط با انواع روشهای کمآبیاری دربرخی دانههای روغنی
[
دوره2,
شماره
1
- تابستانسال
1401]
یزدانپناه.نجمه
مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
[
دوره1,
شماره
4
- بهارسال
1401]
یزدانمهر.سحر
تأثیر عصاره اتانولی صمغ کندر و ریشه شیرینبیان در کاهش میزان اکسیداسیون و محتوای آکریلآمید همبرگر گوشت گوساله تحت شرایط سرخ کردن سطحی
[
دوره3,
شماره
4
- بهارسال
1403]