فهرست مقالات برحسب موضوع ماندگاری مواد غذایی
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد
مهدی بابازاده مریم شاپوری -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی کاهش وزن خوراک دام در زمان انبارداری
علی اصغر صادقی زهره رهنمایی مرتضی ندافی -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر بستهبندی و کاربرد پوششهای روغنی بر عمر قفسهای میوههای خیار و فلفلدلمهای
لیلا اصلانی بهفر مدرس علی اکبر رامین -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر عصاره هیدروالکلی گیاهان کلپوره (.Teucrium polium L ) و برگ چای سبز (Camellia sinensis L.) بر شاخصهای شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور در طول مدت نگهداری در دمای یخچال
طاهره تبیریی شادی مهدیخانی فاطمه حسینمردی -
دسترسی آزاد مقاله
5 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی -
دسترسی آزاد مقاله
6 - خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
سمیه سنجری نفیسه جهانبخشیان صدیقه سلیمانی فرد مریم خاکباز حشمتی زهرا بیگ محمدی -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز
افسانه وفا مریم قانع لاله بابائی خو -
دسترسی آزاد مقاله
8 - بررسی تأثیر پوشش صمغ پولولان و اسانس روغنی رزماری بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و ارگانولپتیکی گوجهفرنگی
سارا حسنی تکتم مستقیم