فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی 10.30495/qafj.2023.1993539.1086 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی زهره زمانیان الهه تاج بخش نازیلا ارباب سلیمانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی سکینه واثقی مریم ولی نژاد 10.30495/qafj.2023.2000271.1095 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا زهرا نیکبخت درنا رفیقی جاوید تقی نژاد دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی مرضیه فیضی پور ابراهیم فتائی شهرزاد خرم نژادیان