فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915869 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی زهره زمانیان الهه تاج بخش نازیلا ارباب سلیمانی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1128692 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1186855 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی حسن گوران سکینه واثقی مریم ولی نژاد https://sanad.iau.ir/Journal/qafj/Article/915899 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا زهرا نیکبخت درنا رفیقی جاوید تقی نژاد https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1185529 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی مرضیه فیضی پور ابراهیم فتائی شهرزاد خرم نژادیان https://doi.org/10.71516/qafj.2024.1184725 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان محمد رضا جنتی ابراهیم رحیمی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915802