فهرست مقالات برحسب موضوع فساد مواد غذایی و کشاورزی دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان محمد رضا جنتی ابراهیم رحیمی https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915802 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر عصاره رزماری (Rosmarinus officinalis) در کاهش فساد فیله ماهی قزلآلای رنگین¬¬کمان (Onchorhynchus mykiss) طی¬ دوره نگهداری در شرایط سرد مهدی بابازاده مریم شاپوری https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915840 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی شیوع اشرشیاکلای، استافیلوکوکوس اورئوس و سالمونلا در آب، آبمیوه و بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان قم، ایران سید عرفان حسینی نسب ابراهیم رحیمی نجمه واحد دهکردی 10.30495/qafj.2023.1978284.1056 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - فراوانی استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین در گوشت پرندگان سیدعلی موسوی فیروزآبادی ابراهیم رحیمی https://doi.org/10.71516/qafj.2025.915901 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیا کلی و لیستریا منوسایتوژنز افسانه وفا مریم قانع لاله بابائی خو https://doi.org/10.71516/QAFJ.2025.1192713