• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 3
  • شماره3 دوره3
  • 3
    شماره 3 دوره 3 زمستان 1402

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - اثر نشاسته اصلاح شده سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی، بافت و فیزیکی و شیمیائی کالباس مرغ
        مهری داخته هارونی علیرضا رحمن مانیا صالحی فر
        https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915886
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - بررسي اثر ضد قارچي عصاره و اسانس اسطوخودوس و تاثير هر يک بر خصوصيات شيميايي، میکروبی و حسي نان تست
        شبنم حاجی حسینی فاطمه حسینمردی علیرضا رحمن
        https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915867
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - تأثیر عصاره لیموترش (Citrus limonum) بر ماندگاری فیله فیل‌ماهی (Huso huso)طی دوره نگهداری در شرایط سرد
        یاسمن فهیم دژبان
        https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915880
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مروری بر ترکیبات آنتی‌اکسیدانی منابع گیاهی موجود در ایران
        سید معین نظری محمد ملکی
        https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915870
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - بررسی خواب بذر و تولید بذر مصنوعی در گیاه دارویی کلپوره (Teucrium polium L.)
        سعیده سعادت احمد مجد لطفعلی ناصری علیرضا ایرانبخش مراد جعفری
        https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915907
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - تعیین ضریب به موقع نبودن عملیات برداشت بر تلفات کیفی کلزا در شمال خوزستان
        امین رضا  جمشیدی ابراهیم عباسی منجزی محمد منصوری فر
        https://doi.org/10.71516/qafj.2024.915894
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود