معرفي نشريه
علمی
فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان)، از تاریخ 1399/9/4 بر اساس مجوز شماره 42972/73/ص/99 دانشگاه آزاد اسلامی وبا مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره 40408 مورخ 1399/10/3 فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند . نویسندگان محترم در نوشتن اسامی نویسندگان و وابستگی سازمانی ، دقت کافی داشته باشند زیرا پس از ارسال مقاله، امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد. (دانشجویان تحصیلات تکمیلی قبلاً از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند) . قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان بدقت مورد مطالعه قرار گیرد.
............................................................................................................................................................................................
نوع اعتبار : علمی (دانشگاه آزاد اسلامی)
توالی انتشار: فصلنامه
میانگین زمان داوری: 2 تا 4 هفته
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - خشک کردن فلفل دلمهای قرمز در جهت تولید پودر پاپریکا با فرآیند کفپوشی با استفاده از مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر
سمیه سنجری ، نفیسه جهانبخشیان * ، صدیقه سلیمانی فرد ، مریم خاکباز حشمتی ، زهرا بیگ محمدیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - بررسی خواص ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس کازئی و عصاره چای سفید (Camellia sinensis) بر باکتریهای اشریشیاکلی و لیستریا منوسایتوژنز
افسانه وفا ، مریم قانع * ، لاله بابائی خوشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - طب سنتی، سارس کووید2 و سیستم ایمنی انسان
مژده لشکری ، اشرف کریمی نیک * ، محمد جواد سلطانی بناوندیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی خصوصیات کود کمپوست گرانوله تولیدی از پسماندهای آلی و مقایسه آن با استاندارد ملی کمپوست
کاظم روغنی ، شهرزاد خرم نژادیان * ، سمیرا قیاسی ، علی دهقان بنادکیشماره 3 , دوره 4 , زمستان 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی * ، انته آ رمضان نژاد ، ایده برادران کیالشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی * ، مریم بیگمی ، راضیه بهزادمهرشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور * ، عبدالعلی طاهری ، فاطمه نصیبی ، فائقه بهرامی نژادشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان ، نازنین خاکی پور *شماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری ، فرخ رخ بخش زمین ، مهدی حسن شاهیان * ، مجید عسکریشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر ، مریم بیگمی ، سعیده سعیدی *شماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه ، زهرا جمعه قاسم ابادی *شماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری ، نجمه یزدانپناه * ، ناصر صداقتیشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک * ، وحید دریجانیشماره 2 , دوره 1 , پاییز 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
امیر نیک اختر ، نجمه یزدانپناه *شماره 4 , دوره 1 , بهار 1401