معرفي نشريه
علمی
فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان)، از تاریخ 1399/9/4 بر اساس مجوز شماره 42972/73/ص/99 دانشگاه آزاد اسلامی وبا مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره 40408 مورخ 1399/10/3 فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند . نویسندگان محترم در نوشتن اسامی نویسندگان و وابستگی سازمانی ، دقت کافی داشته باشند زیرا پس از ارسال مقاله، امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد. (دانشجویان تحصیلات تکمیلی قبلاً از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند) . قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان بدقت مورد مطالعه قرار گیرد.
............................................................................................................................................................................................
نوع اعتبار : علمی (دانشگاه آزاد اسلامی)
توالی انتشار: فصلنامه
میانگین زمان داوری: 2 تا 4 هفته
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - اثر افزودن پودر پوست هندوانه بهعنوان منبع فیبر بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی همبرگر
ناهید نجفی علیرضا رحمن فاطمه حسینمردیشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - ارزیابی اثر ضدمیکروبی نانوذره اکسید مس به همراه عصاره گون و سیر بر روی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس در مدل موشی
زهره زمانیان الهه تاج بخش نازیلا ارباب سلیمانیشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - اثر پلاسمای سرد با گاز آرگون در افزایش عمر ماندگاری میوه گواوا تو سرخ
مهدی پورهاشمی مهناز هاشمی روان نازنین زند علیرضا شهاب لواسانیشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - اثر اختلاط آرد قوی و ضعیف بر شاخص رِئولوژیکی و کیفی آرد و نان تولیدی
سکینه واثقی مریم ولی نژادشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - بررسی الگوی مقاومت دارویی در باکتریهای اشریشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس جدا شده از پنیرهای سنتی شهرستان جلفا
زهرا نیکبخت درنا رفیقی جاوید تقی نژادشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - ارزیابی تأثیر کاربرد کمپوست حاصل از پسماندهای گیاهی مختلف بر عملکرد کمی و کیفی توتفرنگی
مرضیه فیضی پور ابراهیم فتائی شهرزاد خرم نژادیانشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - شیوع یرسینیا انتروکولیتیکا و بررسی الگوی مقاومت آنتی¬بیوتیکی در گوشت مرغ و بوقلمون¬ عرضهشده در نجفآباد، اصفهان
محمد رضا جنتی ابراهیم رحیمیشماره 2 , دوره 4 , پاییز 1403
-
دسترسی آزاد مقاله
1 - گزارش یک مورد مسمومیت با زینک فسفاید با علایم نادر
خدیجه سراوانی انته آ رمضان نژاد ایده برادران کیالشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
2 - مروری بر سموم آلفا توکسین در ایران
سعیده سعیدی مریم بیگمی راضیه بهزادمهرشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
3 - تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخصهای بیوشیمیایی دانهالهای پسته در شرایط تنش شوری
مهدی ُسرچشمه پور عبدالعلی طاهری فاطمه نصیبی فائقه بهرامی نژادشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
4 - بررسی اثر کاهش سمیت آلودگی نفتی توسط باکتریهای تجزیهکننده نفت خام همزیست با شکمپا جداسازی شده از خلیج فارس بر روی کیفیت محصولات غذایی دریایی
نسرین انصاری فرخ رخ بخش زمین مهدی حسن شاهیان مجید عسکریشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
5 - مروری بر تشکیل بیوفیلم و کوروم سنسینگ در باکتری سودوموناس آئروژینوزا
راضیه بهزادمهر مریم بیگمی سعیده سعیدیشماره 3 , دوره 1 , زمستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
6 - بررسی داکینگ مولکولی آورانتامید موجود در گیاه دارویی مورینگا الیفرا (Moringa Olifera) بر مهار پروستاگلاندینها
حمیده خواجه زهرا جمعه قاسم ابادیشماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
7 - مطالعات ارزیابی منابع و قابلیت اراضی شیبدار محدوده مطالعاتی شهرستان سوادکوه
علیرضا مرادیان نازنین خاکی پورشماره 2 , دوره 3 , پاییز 1402 -
دسترسی آزاد مقاله
8 - تأثیر سطوح مختلف منیزیم آب آبیاری بر پارامترهای رشدی دو رقم نهال پسته
نغمه باقری نجمه یزدانپناه ناصر صداقتیشماره 1 , دوره 1 , تابستان 1400 -
دسترسی آزاد مقاله
9 - مروری بر برخی مطالعات انجام شده درخصوص اثرمدیریت آبیاری و کود بر عملکرد سویا
امیر نیک اختر نجمه یزدانپناهشماره 4 , دوره 1 , بهار 1401 -
دسترسی آزاد مقاله
10 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
اشرف کریمی نیک وحید دریجانیشماره 2 , دوره 1 , پاییز 1400