آخرین اخبار نشریه
    کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی ( علمی پژوهشی )
  • معرفي نشريه
    علمی

    فصلنامه کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی، یکی از نشریات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی (کرمان)، از تاریخ 1399/9/4 بر اساس مجوز شماره 42972/73/ص/99 دانشگاه آزاد اسلامی وبا مجوز اداره ارشاد اسلامی به شماره 40408 مورخ 1399/10/3 فعالیت خود را آغاز نموده است . این نشریه مقالات علمی - پژوهشی پژوهشگران محترم که حاوی یافته های نوین در ارتباط با تولیدات کشاورزی و مواد غذایی بوده و قبلا در هیچ نشریه داخلی و یا خارجی منتشر و ارسال نشده باشند را پس از بررسی و داوری به چاپ می رساند . نویسندگان محترم در نوشتن اسامی نویسندگان و وابستگی سازمانی ، دقت کافی داشته باشند زیرا پس از ارسال مقاله،  امکان تغییر ترتیب، تعداد، مرتبه علمی و مشخصات نویسندگان و نویسنده مسئول وجود ندارد. (دانشجویان تحصیلات تکمیلی قبلاً از قوانین دانشگاه خود اطمینان حاصل نمایند) .  قبل از ارسال مقاله، راهنمای نویسندگان بدقت مورد مطالعه قرار گیرد.

    ............................................................................................................................................................................................

    نوع اعتبار : علمی (دانشگاه آزاد اسلامی)

    توالی انتشار: فصلنامه

    میانگین زمان داوری: 2 تا 4 هفته

     

     


    آخرین مقالات منتشر شده
    پربازدیدترین مقالات
    مقالات در انتظار انتشار

    ابر واژگان

  • صاحب امتیاز
    دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان ( واحد شهید حاج قاسم سلیمانی)
    شاپای الکترونیکی: 2783-3410

    دوره انتشار: فصلنامه
    پست الکترونیک
    qafj@iauk.ac.ir
    نشانی
    کرمان، بلوار ولیعصر، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمان
    تلفن
    09133413556
    کد پستی
    7635131167

    جستجو

    بانک ها و نمایه ها

    آمار مقالات

    تعداد دوره‌ها 4
    تعداد شماره ها 15
    مقالات چاپ شده 105
    تعداد نویسندگان 281
    تعداد مشاهده مقاله 30206
    تعداد دانلود مقاله 6662
    تعداد مقالات ارسال شده 144
    درصد پذیرش 70 %
    زمان پذیرش(روز) 66
    آخرین به روزرسانی 1403/11/25