• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • دوره ها
  • دوره 1
  • شماره2 دوره1
  • 2
    شماره 2 دوره 1 پاییز 1400

    XML

    isc pubmed crossref medra doaj doaj
  • فهرست مقالات


      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        1 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس
        اشرف کریمی نیک وحید دریجانی
        10.30495/qafj.2021.1941115.1010
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.1.1
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        2 - تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور
        امین رضا جمشیدی مهدی مظفری لقا محسن محسنی
        10.30495/qafj.2021.1936489.1006
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.2.2
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        3 - بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران
        نازنین خاکی پور بهروز دست پیمان
        10.30495/qafj.2021.1943940.1014
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.3.3
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        4 - مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم
        زربانو غلامشاهی عنایت اله شیخ حسینی
        10.30495/qafj.2021.1941124.1011
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.4.4
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        5 - تأثیر شرایط و دمای خشک‌کردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana)
        بهزاد کاویانی داود هاشم آبادی سارا خیاطی بابایی زهرا یوسفی
        10.30495/qafj.2021.1943058.1012
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.5.5
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        6 - افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیره‌سازی
        اشرف کریمی نیک بابک خیرخواه حسام زنده دل مقدم
        10.30495/qafj.2021.1944230.1015
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.6.6
      • دسترسی آزاد مقاله
        • صفحه چکیده
        • متن کامل

        7 - استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات
        محبوبه دهقانی مریم کاظمی پور مهدی انصاری مهدی شهیدی زندی
        10.30495/qafj.2021.1944457.1017
        20.1001.1.27833410.1400.1.2.7.7
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود