فهرست مقالات دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 1 - تاثیر ضدباکتریایی اسانس مریم گلی بر علیه 4 باکتری بیماری زای انسانی و شناسایی ترکیبات تشکیل دهنده اسانس اشرف کریمی نیک وحید دریجانی 10.30495/qafj.2021.1941115.1010 20.1001.1.27833410.1400.1.2.1.1 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 2 - تأثیر استفاده ازیک سامانه آب مغناطیس خورشیدی بر افزایش جوانه زنی برخی بذور امین رضا جمشیدی مهدی مظفری لقا محسن محسنی 10.30495/qafj.2021.1936489.1006 20.1001.1.27833410.1400.1.2.2.2 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 3 - بررسی آلودگی باکتریایی ناشی از اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در شیرینی خامه ایی عرضه شده در قنادیهای غرب شهر تهران نازنین خاکی پور بهروز دست پیمان 10.30495/qafj.2021.1943940.1014 20.1001.1.27833410.1400.1.2.3.3 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 4 - مقایسه ترکیب های شیمیایی موجود در اسانس گیاه بکرایی سالم و بکرایی آلوده به بیماری جاروک لیموترش در منطقه ریگان بم زربانو غلامشاهی عنایت اله شیخ حسینی 10.30495/qafj.2021.1941124.1011 20.1001.1.27833410.1400.1.2.4.4 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 5 - تأثیر شرایط و دمای خشککردن روی کیفیت میوه فندق (Corylus avellana) بهزاد کاویانی داود هاشم آبادی سارا خیاطی بابایی زهرا یوسفی 10.30495/qafj.2021.1943058.1012 20.1001.1.27833410.1400.1.2.5.5 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 6 - افزایش ماندگاری میوه با استفاده از فیلترهای بیولوژیکی در مدت ذخیرهسازی اشرف کریمی نیک بابک خیرخواه حسام زنده دل مقدم 10.30495/qafj.2021.1944230.1015 20.1001.1.27833410.1400.1.2.6.6 دسترسی آزاد مقاله صفحه چکیده متن کامل 7 - استخراج و تعیین مقدار گروهی از ترکیبات آلی فرار با روش میکرواستخراج فاز جامد از فضای فوقانی- کروماتوگرافی گازی در نمونه های چای و سبزیجات محبوبه دهقانی مریم کاظمی پور مهدی انصاری مهدی شهیدی زندی 10.30495/qafj.2021.1944457.1017 20.1001.1.27833410.1400.1.2.7.7