• صفحه اصلی
  • درباره سند
  • تماس با ما
  • ثبت نام
  • ورود
  • درخواست سامانه
پیشرفته
  • صفحه اصلی
  • صفحات نشریه
  • درباره نشریه
  • آخرین شماره

    4
    شماره 4   دوره 4 بهار 1404
    ارسال مقاله به نشریه

    شماره های پیشین

    • دوره 4
      • ✓ شماره 4 - بهار 1404
      • ✓ شماره 3 - زمستان 1403
      • ✓ شماره 2 - پاییز 1403
      • ✓ شماره 1 - تابستان 1403
    • دوره 3
      • ✓ شماره 4 - بهار 1403
      • ✓ شماره 3 - زمستان 1402
      • ✓ شماره 2 - پاییز 1402
      • ✓ شماره 1 - تابستان 1402
    • دوره 2
      • ✓ شماره 4 - بهار 1402
      • ✓ شماره 3 - زمستان 1401
      • ✓ شماره 2 - پاییز 1401
      • ✓ شماره 1 - تابستان 1401
    • دوره 1
      • ✓ شماره 4 - بهار 1401
      • ✓ شماره 3 - زمستان 1400
      • ✓ شماره 2 - پاییز 1400
      • ✓ شماره 1 - تابستان 1400

    صفحات نشریه

    • •  درباره نشریه
    • •  راهنمای نویسندگان
    • •  تعهد نویسندگان
    • •  تعارض منافع
    • •  فرآیند داوری و پذیرش مقالات
    • •  اهداف و چشم انداز
    • •  اصول اخلاقی نشریه
    • •  اصول اخلاقی داوری مقالات
    • تماس با نشریه

    مرور

    • •  شماره جاری
    • •  براساس شمارگان نشریه
    • • نمایه نویسندگان
    • •  براساس موضوعات
    • •  براساس نویسندگان
    OpenAccess Hamtajoo
  • درباره نشریه

    نوع نشریه :  فصلنامه 

    صاحب امتیاز:  دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان، واحد شهید سلیمانی(کرمان)

    سردبیر:  پروفسور مهدی حسن شاهیان ، استاد ، دانشگاه شهید باهنر کرمان

     مدیر مسئول: دکتر اشرف کریمی نیک ، دانشیار ، دانشگاه آزاد اسلامی واحد  شهید حاج قاسم سلیمانی( کرمان)

    زبان  نشریه: فارسی

     فصلنامه علمی کیفیت و ماندگاری تولیدات کشاورزی و مواد غذایی دارای مجوز از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به  شـماره  42972/73/ص/99  مـورخ1399/9/4  می باشد. 

    ISSN: 2783-3410

  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما
  • صفحه اصلی
  • نقشه سایت
  • تماس با ما

حقوق این وب‌سایت متعلق به سامانه مدیریت نشریات دانشگاه آزاد اسلامی است.
حق نشر © 1404-1400

صفحه اصلی| عضویت/ ورود| درباره سند| تماس با ما|
[English] [العربية] [en] [ar]
  • IAU
  • عضویت/ ورود