شادجو.جعفر
تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
شاددل.مینو
بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
شاکر اردکانی.احمد
بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
شاکری.زهرا
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان سرب و کادمیوم در پنیر فراپالایش و ماست تولید شده در کارخانههای شیر پگاه اصفهان و گلپایگان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
شاکریان.امیر
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شاکریان.امیر
فراوانی و مقاومت آنتی بیوتیکی گونههای کمپیلوباکتر جدا شده از مراحل مختلف خط کشتار گوسفندی
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
شاکریان.امیر
جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان شیوع گونههای ویبریو و فراوانی ژنهای حدت در ویبریو پاراهمولیتیکوسهای جداسازی شده از میگوهای تازه و نمک سود شده در بندر گناوه
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
شاکریان.امیر
میزان پاتولین در لواشک سیب و آب سیب عرضه شده در شهرستان شهرکرد در سال 1393
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1394]
شاکریان.امیر
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
شاکریان.امیر
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
شاکریان.امیر
بررسی غلظت آرسنیک در ماهیهای شوریده (Otolithes ruber) و کفشک (Psettodes erumei) عرضه شده در بازار اصفهان به روش اسپکترومتری جذب اتمی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
شاکریان.امیر
مطالعه شیوع فصلی و جغرافیایی توکسوپلاسما گوندی در شیر نشخوارکنندگان بهروش nested-PCR
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
شاکریان.امیر
میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
شاکریان.امیر
بررسی آلودگی به یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت گاو، گوسفند و طیور عرضهشده در سوپرمارکتهای شهرستان شهرکرد
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
شاکریان.امیر
تعیین میزان زیرالنون در انواع نان گندم، جو و ذرت در اصفهان
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
شاکریان.امیر
بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیرهانگور و روغن کره
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
شاکریان.امیر
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان ید در گوشتهای گاو و گوسفند و تخممرغهای عرضه شده در شهرکرد طی سالهای 1389 و 1390
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شاکریان.امیر
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
شاکریان.امیر
تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچینهای عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شاهرخ شهرکی.سمیه
اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
شاهماری.مهتاب
بررسی پروفایل اسیدهای چرب و عناصر سنگین (مس، کروم و کبالت) در روغنهای حیوانی استان ایلام
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
شایسته.کامران
ارزیابی میزان غلظت سرب و روی در خیار گلخانههای استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
شایسته.کامران
ارزیابی غلظت مس و کادمیوم در گوجهفرنگیهای گلخانهای تولیدی استان همدان در سال 91
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شایق.جلال
مطالعه بیوتیپی استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر و فرآوردههای آن در شهرستان تبریز
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1394]
شایق.جلال
اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوسهای جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
شایق.جلال
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
شایق.جلال
مطالعه میزان شیوع ژنهای آنتروتوکسینهای معمول در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیشهای شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شایق.جلال
مطالعه پلیمورفیسم ژن کوآگولاز در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیش
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شایق.جلال
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
شایق.جلال
پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شجاعی.مهسا
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در سویههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضهشده در شهرستان سنندج
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
شرافتی چالشتری.رضا
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شرافتی چالشتری.رضا
بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیرهانگور و روغن کره
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
شرافتی چالشتری.رضا
بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگهداری مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شرفی.کیومرث
بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧)
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
شرفی.کیومرث
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شرفی.کیومرث
بررسی تأثیر پسابهای فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قرهسو کرمانشاه (1392)
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
شرفی.کیومرث
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شریف زاده.علی
مطالعه سمیت سلولی عصاره اسپیرولیناپلاتنسیس بر سلولهای سرطانی معده و پروستات
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
شریفان.انوشه
شناسایی تقلبات موجود در سوسیس و کالباس تهیه شده از گوشت گاو بر اساس شناسایی ژنهای میتوکندریایی گونههای حیوانی در استان تهران
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
شریفان.انوشه
مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شریفی سلطانی.مونا
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
شریفی.زهرا
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
شریفی.مریم
درونپوشانی جوانه گندم و باکتری پروبیوتیک باسیلوس لیکنیفورمیس توسط صمغ گوار و مالتودکسترین به روش خشک کردن انجمادی جهت افزایش عمر نگهداری جوانه گندم
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
شریفی.مهدی
بررسی میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع آوری شیر شهرهای چالوس و رامسر
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
شعبانپور.بهاره
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
شعبانپور.بهاره
تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگیهای فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
شعبانی لکرانی.نعیمه
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شعبانی لکرانی.نعیمه
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
شعبانی.شاهرخ
بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگهداری در انجماد
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
شعبانی.علی
تاثیر قوامیابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
شفیعی.یحیی
تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
شفیعی.یحیی
جداسازی و شناسایی گونههای انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزهای شهرستان خوی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
شکاری.سمیه
بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی اثر ریزپوشانی با آلژینات سوکسینیله شده بر زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ویژگیهای کیفی و حسی ماست حاوی آن طی دوره نگهداری
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی اثر پروبیوتیکهای باسیلوس کواگولانس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر کاهش جذب کادمیوم در موش صحرایی
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
شکر فروش.دکتر شهرام
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
شکرفروش.سید شهرام
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
شکرفروش.سید شهرام
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
شمس گلی.سپیده
بررسی ملکولی ژنهای مقاومت به کینولون (qnr) در سالمونلا تیفی موریوم جدا شده از نمونههای غذایی
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
شمیلی.منصوره
بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
شنگول.ممنونه
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شواخی.فروغ
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
شهبازی.پریسا
بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگلهای خونی در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
شهری.الهام
بررسی و مقایسه غلظت فلزات سنگین (نیکل، سرب، کادمیوم و روی) در عضله ماهیان شوریده، حلوا سیاه، شیر و کوتر در منطقه چابهار در فصل تابستان
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
شهریاری مقدم.محسن
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شهریاری.سارا
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
شیخلویی.حسین
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
شیخلویی.حسین
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شیخلویی.حسین
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شیرخان.فائزه
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
شیرزایی.شفق
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
شیرغلامی.محمدعلی
طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شیری.نیما
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
شیری.نیما
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شیشه گر.رامین
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]