ه

  • هادیان.رضا بررسي پتانسيل استفاده ترکيبي از اسانس گياهي و فرآورده بيوتکنولوژيک باکتري Lactobacillus lactis جهت مهار پاتوژن لیستریا مونوسیتوژنز در گوشت چرخ شده ماهی [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • هاشم پور بلترک.فتانه کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • هاشم پور صادقیان.مهدی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • هاشم زاده فرهنگ.حسین بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگل‌های خونی در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • هاشمی نژاد.راحله تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) به‌عنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • هاشمی نسب.سعیده کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • هاشمی.سید رضا بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • هاشمی.سید مجید تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • هاشمی.سید مجید بررسی فراوانی مقاومت آنتی¬بیوتیکی و حضور ژن¬های حدت در کمپیلوباکتر ژژونای جداشده از گوشت دام و طیور عرضه‌شده در شهرستان شهرکرد [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • هاشمی.مجید ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنی‌های سین‌بیوتیک کم‌چرب یا کم‌شکر [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • هاشمی.مجید بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنی‌های پروبیوتیک و سین‌بیوتیک کم‌چرب [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • هاشمی.مریم ویژگی‌های پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوس‌های جدا شده از لوله گوارش مرغ‌های بومی جنوب‌غرب و شمال‌غرب ایران [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • هاشمی.مهدی مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آب‌های بطری شده در استان همدان [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • هدایتی فرد.مسعود تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • هدایتی فرد.مسعود اثر تخلیه احشایی بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در 18- درجه سلسیوس [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • همتی مقدم.علیرضا مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • همتی.فاطمه تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • همیشه کار.حامد اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • هندیجانی.بهاره بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • هوشیار.لیلا تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]