هاشم پور صادقیان.مهدی
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
هاشم زاده فرهنگ.حسین
بررسی آلودگی گوسفندان و بزهای کشتاری کشتارگاه تبریز به انگلهای خونی در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
هاشمی نژاد.راحله
تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) بهعنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
هاشمی نسب.سعیده
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
هاشمی.سید رضا
بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
هاشمی.سید مجید
تأثیر اشعه فرابنفش بر میکروارگانیسم¬های پاتوژن در شیر، آب ¬میوه و آب شرب
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
هاشمی.سید مجید
بررسی فراوانی مقاومت آنتی¬بیوتیکی و حضور ژن¬های حدت در کمپیلوباکتر ژژونای جداشده از گوشت دام و طیور عرضهشده در شهرستان شهرکرد
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
هاشمی.مجید
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی بستنیهای سینبیوتیک کمچرب یا کمشکر
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
هاشمی.مجید
بررسی بقای لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و باسیلوس کواگولانس در بستنیهای پروبیوتیک و سینبیوتیک کمچرب
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
هاشمی.مریم
ویژگیهای پروبیوتیکی و فعالیت ضدمیکروبی لاکتوباسیلوسهای جدا شده از لوله گوارش مرغهای بومی جنوبغرب و شمالغرب ایران
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
هاشمی.مهدی
مطالعه ویژگی های میکروبی و شیمیایی آبهای بطری شده در استان همدان
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
هدایتی فرد.مسعود
اثر تخلیه احشایی بر ویژگیهای حسی، میکروبی، شیمیایی و پروفایل اسیدهای چرب ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در 18- درجه سلسیوس
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
هدایتی فرد.مسعود
تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
همتی مقدم.علیرضا
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
همتی.فاطمه
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
همیشه کار.حامد
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
هندیجانی.بهاره
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
هوشیار.لیلا
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]