م

  • متین.امیرعباس بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • متین.امیرعباس بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • مجیدی.محمد ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • محسن‌زاده.محمد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • محسنی.مهران ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • محمدپور میر.محمدابراهیم بررسی عوامل تأثیرگذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانه‌های شیر در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینه‌های شستشو [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • محمدی ثانی.علی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • محمدی ثانی.علی بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • محمدی خانقاهی.بهزاد تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • محمدی روزبهانی.مریم آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • محمدی نژاد.الهام تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • محمدی.احمد مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • محمدی.الناز مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • محمدی.خسرو جداسازی و شناسایی سویه‌های لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • محمدی.خسرو اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • محمدی.خسرو مطالعه اثر غلظت‌های مختلف نایسین بر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • محمدی.خسرو مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • محمدی.خسرو مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • محمدی.سید مسعود بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • محمدی.مرتضی تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • محمدیاری.سهیلا بررسی، شناسایی و اندازه‌گیری آفت‌کش‌ها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • محمودی.رزاق بررسی مقایسه‌ای تأثیر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتری‌های پاتوژن [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • محمودی.زهره تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • محمودی.ماندانا بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • مختاری.اعظم اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • مختاری.اعظم اثرات اندوفیت‌های آویشن (Thyme) لردگان روی باکتری شیگلا سونئی و قارچ کاندیدا آلبیکنس [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • مدرسه قهفرخی.شیدا اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقی‌مانده فلزات سنگین در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مرادلی.غلامعلی شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • مرادی فارسانی.آزاده ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • مرادی.بهروز بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.بیژن بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مرادی.محمدرضا مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • مرادی.مسعود بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفی‌‎جات و سبزیجات کشت شده در دشت‌های جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390 [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • مرادی.مسعود بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مرادی.مسعود ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • مرادی.مهران اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • مرتضوی تبریزی.سید جاوید مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • مرتضوی.ثمر ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • مرتضوی.سید علی بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • مرتضوی.سیدعلیرضا مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • مردوخ روحانی.ندا بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • مزیدی.سمیرا طراحی و ساخت حسگر رنگ‌سنجی جدید برپایه هماتوکسیلین به‌منظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • مسیحی نژاد.علی اصغر بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • مشاک.زهره بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • مشاک.زهره بررسی میزان هیستامین در ماهی‌های قزل‌آلای رنگین‌کمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداری‌شده از مراکز فروش ماهی در تهران [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • مشاک.زهره بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشه‌های گاوی آلوده به سیستی‌سرکوس بوویس [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مشایخ.علی اکبر مقایسه تأثیر حلال‌های هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata) [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • مشایخی.سیامک دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • مشتاقی ملکی.طاهره آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • مشتاقی.حمدالله مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • مشتاقی.حمدالله مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • مصباحی.غلامرضا تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مصلحی.کاوه ویژگی‌های میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400 [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • مطلبی.عباسعلی میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • مطلبی.عباسعلی بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبح‌شده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • مطلوبی نژاد.زهرا تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • مطهری.پریا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • مظلومی.سید محمد تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • معتمدزادگان.علی تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگه‌داری در شرایط انجماد [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • معتمدی فر.محمد بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آن‌ها [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • معدنی.صغری تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مقصودلو.یحیی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مقصودلو.یحیی تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • مقصودلو.یحیی بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • مقصودلو.یحیی تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • ملاعباس زاده.حامد مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • ملک نژاد اهرمی.شکوفه میزان شیوع و مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کلی O157:H7 در شیر خام گوسفند در مناطق مختلف استان خوزستان در سال 1401 [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • ممتاز.حسن ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • منادی سفیدان.علیرضا مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • منادی سفیدان.علیرضا پلی‌مورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • منتصری.هاشم تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مندالی.علی بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی به‌روش ماکروسکوپی و میکروسکوپی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • موثق.محمد حسین تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقه‌ای شیر در منطقه پارس آباد مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • موثق.محمد حسین بررسی میزان باقی‌مانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجان‌شرقی، ایران [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • موثق.محمدحسین ویژگی‌های میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400 [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • موثق.محمدحسین بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسل‌های بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • موثق.محمدحسین بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • موثق.محمدحسین تعیین باقی‌مانده اکسی‌تتراسایکلین در فرآورده‌های گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • موثق.محمدحسین تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • موثق.محمدحسین تعیین میزان باقی‌ماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398 [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • موثق.محمدحسین مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • موسوی کلجاهی.سیده الهام اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • موسوی.زهره تشخیص باکتری‌‎های کلی‌فرمی، تعیین گروه‌های فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتی‌بیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمه‌ها و قنات‌های آلوده استان آذربایجان‌شرقی [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • موسوی.سیده مریم تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • موسوی.طناز بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمع‌آوری‌شده از منطقه پاکدشت در سال 1388 [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • مولادوست.سولماز آلودگی ادویه‌ و سبزی‌های معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونه‌ای باکتری‌های روده‌ای [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • مویدی.علی ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • مویدی.علی بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • مهجوریان.عباس بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • مهدوی.سامان مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • مهدوی.سامان بررسی بقایای آنتی‌بیوتیکی موجود در بافت‌های خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • مهدوی.سامان جداسازی و شناسایی گونه‌‌های انتروکوکوس‌ از پنیرهای تازه و پنیرهای کوز‌ه‌ای شهرستان خوی [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • مهدوی.سامان بررسی فراوانی سروتیپ‌های اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • مهدی زاده مود.سارا بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • مهدی زاده.تورج اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظت‌های مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • مهدی زاده.تورج بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • مهدیخانی.شادی تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • مهرنیا.محمدامین اندازه‌گیری میزان عناصر سمی موجود در مکمل‌های غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه) [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • مهستی شتربانی.پیمان بررسی صحت ادعاهای‌تغذیه‏ای و سلامتی‏بخش برچسب‏ فرآورده‌های‌شیری عرضه شده در تهران [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • میراحمدی.فردین بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • میرباقری.سحر بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • میردامادی.سعید تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • میردامادی.سعید شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین‌های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میردامادی.سعید پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میرزاعلیان دستجردی.عبدالمجید بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • میرزاعلیزاده.عادل ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • میرزایی.حمید اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • میرزایی.حمید اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • میرزایی.حمید اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • میرزایی.حمید بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • میرزایی.حمید شناسایی انتروسین‌ها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آن‌ها در سویه‌های انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • میرزایی.حمید مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • میرزایی.حمید بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • میرزایی.حمید بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • میرزایی.حمید اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • میرزایی.حمید جداسازی و شناسایی برخی ویژگی‌های فنوتیپی سودوموناس‌‌ها در خط کشتار مرغ [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • میرزایی.حمید مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنی‌های سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391 [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • میرزایی.حمید مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلی‌فرم‌ها و اشریشیا کولای بیماری‌زا [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • میرزایی.حمید اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • میرزایی.حمید استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونه‌های گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • میرزایی.مهتا پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامت‌بخشی و کاربرد به‌‌عنوان افزودنی‌های طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری) [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • میرسعید قاضی.حسین ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیم‌های آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • میرصادقی.حجت تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • میرعباسی نجف آبادی.علی اثر مهاری اندوفیت‌های گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • میرعزیزی.سلیمه سادات مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • میرلوحی.مریم تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • میری.پریا آلودگی مواد‌غذایی به گونه‌های بیماریزای کمپیلوباکتر در ایران و راه‌های کنترل آن [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • میزانی.مریم تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]