متین.امیرعباس
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
متین.امیرعباس
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
مجیدی.محمد
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
محسنزاده.محمد
بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتریهای مهم بیماریزای منتقله از موادغذایی
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
محسنی.مهران
ارزیابی باقیمانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازهگیری جایگزین
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
محمدپور میر.محمدابراهیم
بررسی عوامل تأثیرگذار در شستشوی مناسب تجهیزات مورد استفاده در کارخانههای شیر در راستای ارتقای کیفیت و کاهش هزینههای شستشو
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
محمدی ثانی.علی
بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسهای ترکیبات
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
محمدی ثانی.علی
بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملحزدایی شده
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
محمدی خانقاهی.بهزاد
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
محمدی روزبهانی.مریم
آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنجهای وارداتی و کشت شده پاییندست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
محمدی نژاد.الهام
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
محمدی.الناز
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
محمدی.خسرو
جداسازی و شناسایی سویههای لاکتوکوکوس لاکتیس تولید کننده نایسین از پنیر لیقوان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
محمدی.خسرو
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
محمدی.خسرو
مطالعه اثر غلظتهای مختلف نایسین بر فعالیت باکتریهای لاکتیکی کشت آغازگر در پنیر فراپالایشی
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
محمدی.خسرو
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
محمدی.خسرو
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
محمدی.سید مسعود
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
محمدی.مرتضی
تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتیاکسیدانی پوست میوه خرمالو
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
محمدیاری.سهیلا
بررسی، شناسایی و اندازهگیری آفتکشها و سموم و تأثیر آن بر منابع آبی شهر تبریز
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
محمودی.رزاق
بررسی مقایسهای تأثیر ضدباکتریایی عصارههای آبی و الکلی گشنیز (Coriandrum sativum) بر روی برخی باکتریهای پاتوژن
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
محمودی.زهره
تعیین میزان باقیمانده دیاکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1394]
محمودی.ماندانا
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
مختاری.اعظم
اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
مدرسه قهفرخی.شیدا
اثر افزودن لاکتوباسیلوس فرمنتوم و لاکتالوز در جیره غذایی بر پروفایل چربی و باقیمانده فلزات سنگین در ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مرادلی.غلامعلی
شناسایی مولکولی ژنهای بتالاکتاماز (PER ،VEB و GES) درسالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت طیور با روش Multiplex-PCR
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
مرادی فارسانی.آزاده
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
مرادی.بهروز
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.بیژن
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مرادی.محمدرضا
مطالعه میزان سرب و کادمیوم و عوامل مرتبط با آن در شیرهای خام تولیدی در مناطق مختلف استان همدان
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
مرادی.مسعود
بررسی میزان نیتریت و نیترات صیفیجات و سبزیجات کشت شده در دشتهای جنوبی و شرقی کرمانشاه در سال 1390
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
مرادی.مسعود
بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧)
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
مرادی.مسعود
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
مرادی.مهران
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
مرتضوی تبریزی.سید جاوید
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مرتضوی.سید علی
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
مرتضوی.سیدعلیرضا
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مردوخ روحانی.ندا
بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچهای خوراکی دکمهای گلخانههای استان کردستان
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
مزیدی.سمیرا
طراحی و ساخت حسگر رنگسنجی جدید برپایه هماتوکسیلین بهمنظور شناسایی تازگی میگو در طی مدت نگهداری
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
مسیحی نژاد.علی اصغر
بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
مشاک.زهره
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
مشاک.زهره
بررسی میزان هیستامین در ماهیهای قزلآلای رنگینکمان (اونکورینچوس مایکیس) خریداریشده از مراکز فروش ماهی در تهران
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
مشاک.زهره
بررسی اثر پرتودهی گاما بر روی لاشههای گاوی آلوده به سیستیسرکوس بوویس
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
مشایخ.علی اکبر
مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
مشایخی.سیامک
دیدگاه پرورشدهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک (مطالعه موردی استان تهران)
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
مشتاقی ملکی.طاهره
آلودگی کپکی شیر خام و فرآوردههای آن: فراوانی، تنوع گونهای و شناسایی منابع آلودگی
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1394]
مشتاقی.حمدالله
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
مشتاقی.حمدالله
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
مصباحی.غلامرضا
تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
مصلحی.کاوه
ویژگیهای میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
مطلبی.عباسعلی
میزان فلزات سنگین سرب و قلع در عسل های تصفیه شده(صنعتی) تصفیه نشده (سنتی) و موم دار در استان زنجان
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
مطلبی.عباسعلی
بررسی میزان آلودگى گوشت گاوهاى ذبحشده در کشتارگاه صنعتى ارومیه به انگل سارکوسیست با روش PCR و مقایسه با دو روش ماکروسکوپی و هضمی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
مطلوبی نژاد.زهرا
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
مطهری.پریا
پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
مظلومی.سید محمد
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
معتمدزادگان.علی
تولید کتلت ماهی از کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) و بررسی ویژگیهای شیمیایی و میکروبی محصول منتخب طی دوره نگهداری در شرایط انجماد
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
معتمدی فر.محمد
بررسی میزان آگاه کارکنان قنادی های شیراز در مورد بهداشت مواد غذایی و عملکرد آنها
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
معدنی.صغری
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مقصودلو.یحیی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مقصودلو.یحیی
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی بتاکاروتن استخراجشده از تفاله هویج
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
مقصودلو.یحیی
بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
مقصودلو.یحیی
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
ملاعباس زاده.حامد
مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویههای اشریشیاکولای در بستنیهای سنتی عرضه شده در شهرستان خوی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
ملک نژاد اهرمی.شکوفه
میزان شیوع و مقاومت آنتیبیوتیکی اشریشیا کلی O157:H7 در شیر خام گوسفند در مناطق مختلف استان خوزستان در سال 1401
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
ممتاز.حسن
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
منادی سفیدان.علیرضا
مطالعه اثر دکستروز، والین، گلیسین، تیامین و دماهای مختلف بر سرعت رشد لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در شیر
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
منادی سفیدان.علیرضا
پلیمورفیسم ژن aroA در استافیلوکوکوس اورئوسهای جدا شده از شیر خام و پنیر سنتی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
منتصری.هاشم
تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
مندالی.علی
بررسی میزان شیوع سارکوسیستیس در گوسفندان کشتاری شهرستان خوی بهروش ماکروسکوپی و میکروسکوپی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
موثق.محمد حسین
تخمین میزان آلودگی شیر خام گاو با بروسلا آبورتوس به روش آزمون حلقهای شیر در منطقه پارس آباد مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
موثق.محمد حسین
بررسی میزان باقیمانده نئومایسین در شیرهای پاستوریزه تولیدی در تعدادی از کارخانجات استان آذربایجانشرقی، ایران
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
موثق.محمدحسین
ویژگیهای میکروبی همبرگرهای توزیعی در شهر تهران در سال 1400
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
موثق.محمدحسین
بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
موثق.محمدحسین
بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
موثق.محمدحسین
تعیین باقیمانده اکسیتتراسایکلین در فرآوردههای گوشتی توزیعی در شهر تبریز به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
موثق.محمدحسین
تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
موثق.محمدحسین
تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
موثق.محمدحسین
مطالعه میزان آفلاتوکسین M1 در شیر خام مراکز جمع-آوری شیر در شهر تبریز
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
موسوی کلجاهی.سیده الهام
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
موسوی.زهره
تشخیص باکتریهای کلیفرمی، تعیین گروههای فیلوژنی و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی <i>اشریشیا کولای</i> در چشمهها و قناتهای آلوده استان آذربایجانشرقی
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
موسوی.سیده مریم
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز، آلژینات سدیم و عصاره سیر کوهی (Allium ursinum L) بر ماندگاری پنیر لاکتیکی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
موسوی.طناز
بررسی باقیمانده برخی از مواد افزودنی در شیر خام جمعآوریشده از منطقه پاکدشت در سال 1388
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
مولادوست.سولماز
آلودگی ادویه و سبزیهای معطر عرضه شده در تبریز: جمعیت میکروبی و تنوع گونهای باکتریهای رودهای
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
مویدی.علی
ارزیابی خصوصیات پروبیوتیکی و ضدقارچی باکتری اسیدلاکتیک غالب جداشده از خمیرترش جو دوسر
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
مویدی.علی
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
مهجوریان.عباس
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
مهدوی.سامان
مطالعه فراوانی شش ژن مولد آنتروتوکسین در استافیلوکوکوس آرئوس های جدا شده از پنیرهای محلی به روش Multiplex PCR
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
مهدوی.سامان
بررسی بقایای آنتیبیوتیکی موجود در بافتهای خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
مهدوی.سامان
جداسازی و شناسایی گونههای انتروکوکوس از پنیرهای تازه و پنیرهای کوزهای شهرستان خوی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
مهدوی.سامان
بررسی فراوانی سروتیپهای اشریشیا کولای در پنیرهای محلی تولیدی در روستاهای شهرستان مراغه
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
مهدی زاده مود.سارا
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
مهدی زاده.تورج
اثرات ضد باکتریایی ترکیبی نیسین و اسانس پیاز تحت غلظتهای مختلف نمک و pH بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
مهدی زاده.تورج
بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
مهدیخانی.شادی
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
مهرنیا.محمدامین
اندازهگیری میزان عناصر سمی موجود در مکملهای غذای نوزاد عرضه شده در ایران (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
مهستی شتربانی.پیمان
بررسی صحت ادعاهایتغذیهای و سلامتیبخش برچسب فرآوردههایشیری عرضه شده در تهران
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
میراحمدی.فردین
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
میرباقری.سحر
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
میردامادی.سعید
تولید نیمه صنعتی اسید لاکتیک بوسیله سویه Lactobacillus casei subsp. casei
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
میردامادی.سعید
شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسینهای چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میردامادی.سعید
پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
میرزاعلیان دستجردی.عبدالمجید
بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
میرزاعلیزاده.عادل
ارزیابی باقیمانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازهگیری جایگزین
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
میرزایی.حمید
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
میرزایی.حمید
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
میرزایی.حمید
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
میرزایی.حمید
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
میرزایی.حمید
شناسایی انتروسینها و بررسی برون-تنی فعالیت ضدمیکروبی و ضدسرطانی آنها در سویههای انتروکوک جداشده از محصولات تخمیری سنتی
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
میرزایی.حمید
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
میرزایی.حمید
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
میرزایی.حمید
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
میرزایی.حمید
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
میرزایی.حمید
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
میرزایی.حمید
مطالعه میزان آلودگی میکروبی بستنیهای سنتی تولید و عرضه شده در شهر مراغه در سال 1391
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
میرزایی.حمید
مطالعه میزان آلودگی پنیرهای سنتی عرضه شده در بازار تبریز به کلیفرمها و اشریشیا کولای بیماریزا
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
میرزایی.حمید
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
میرزایی.حمید
استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
میرزایی.مهتا
پپتیدهای زیست فعال: فرایند تولید، اثرات سلامتبخشی و کاربرد بهعنوان افزودنیهای طبیعی در تولید غذاهای فراسودمند (مقاله مروری)
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
میرسعید قاضی.حسین
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
میرصادقی.حجت
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
میرعباسی نجف آبادی.علی
اثر مهاری اندوفیتهای گیاه خوشاریزه (Echinophora platyloba) بر استرپتوکوکوس آگالاکتیه و کریپتوکوکوس نئوفورمنس
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
میرعزیزی.سلیمه سادات
مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]