ابدالی تکلو.ایمان
بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملحزدایی شده
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
ابدالی.حدیثه
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
ابراهیمی.مریم
بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
ابراهیمی.مریم
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
ابراهیمی.مریم
بررسی برخی از ویژگیهای پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
ابوالحسن زاده.امین
بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاهدانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
ابوالحسنی.جعفر
استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونههای غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازهگیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
ابونجمی.محمد
اصالتسنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیکهای انگشتنگاری و ابزارهای شیمیسنجی (مقاله مروری)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
اثنی عشری.مهرداد
مطالعه میزان شیوع ژنهای آنتروتوکسینهای معمول در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیشهای شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
احسانی.علی
تأثیر پوشش کیتوزان غنیشده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
احسانی.محمدرضا
تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
احمدی دستگردی.آسیه
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
احمدی.محمد
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
احمدی.محمود
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
احمدی.مینا
بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بینالمللی انزلی
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
احمدی.هیوا
وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداریهای سنتی منطقه مغان
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
اختلاط.مریم
بررسی بستنیهای سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلیفرم و اشریشیاکولای
[
دوره1,
شماره
3
- پاییزسال
1390]
ارجائی.زهرا
خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
اردلانی.سمیه
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
اژدری.عطااله
تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
اژدری.عطااله
بررسی آلودگی میکروبی در سبزیهای بستهبندیشده آماده مصرف مشهد
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
استاجی.حمید
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
استاجی.حمید
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
اسدی.فائزه
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
اسعدی خوب.سید مهدی
سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی)
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
اسفندیاری.زهرا
ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاههای اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخصهای ایمنی و بهداشتی مواد غذایی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
اسفندیاری.زهرا
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
اسفندیان.مهشید
شناسایی مولکولی ژنهای بتالاکتاماز (PER ،VEB و GES) درسالمونلا انتریتیدیس جدا شده از گوشت طیور با روش Multiplex-PCR
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
اسکندری.آتنا
آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنجهای وارداتی و کشت شده پاییندست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان)
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
اسکندری.سهیل
مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصارههای سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) نگهداری شده در یخچال
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
اسکندری.محبوبه
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
اسکندری.محمد هادی
تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
اسکندری.محمد هادی
بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقیمانده در فرآوردههای گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
اسکندری.محمد هادی
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
اسکندری.محمد هادی
معرفی و مقایسه روشهای اندازهگیری خواص ضدکپکی باکتریهای لاکتیکی در پنیر
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
اسکندری.محمد هادی
اثر باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگیهای کیفی آن
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
اسکندری.محمد هادی
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
اسکندری.محمد هادی
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
اسماعیلی.زهرا
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
اسماعیلی.مهرو
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
اسماعیلی.مهرو
تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
اسماعیلی.مهرو
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
اسمعیلی.محسن
تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
اشرفی یورقانلو.رقیه
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
اصفری.لعیا
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
اصل هاشمی.احمد
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
اعرابی.اعظم
بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
اعلمی.مهران
تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگیهای تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
افشاری بهمن بیگلو.زهرا
ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنجهای کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد)
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
افشاری مقدم.علی
بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
افشاری.علی
ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
اقبالیان راد.مهسا
بهینهسازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
اکبرزاده نجار.بهزاد
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
اکبرلو.جواد علی
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
اکبرلو.جواد علی
تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجانغربی با روش HPLC
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
اکبری.رضا
بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتریهای بیماریزای با منشاء مواد غذایی
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
الزبیدی.رافد
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
الماسی.هادی
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
الماسیان.ریکا
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
امامی.مریم سادات
مطالعه میزان آلودگی قارچ دکمهای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژنها در شهر اصفهان
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
امانی قدیم.علیرضا
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
امانی.علیرضا
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
امیری.صدیقه
بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
امین لاری.محمود
بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) بهعنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
امین لاری.محمود
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum)
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
امین لاری.محمود
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
امین لاری.محمود
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
امین لاری.محمود
بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگیهای میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
انرجان.نویده
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
انرجان.نویده
بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
انرجان.نویده
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
انرجان.نویده
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
انرجان.نویده
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
انرجان.نویده
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
انزابی.یونس
مطالعه مقایسهای روشهای کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس
[
دوره4,
شماره
13
- بهارسال
1393]
انزابی.یونس
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
انصاری.امیرحسین
بررسی تنوع گونهای باسیلوسهای جدا شده از بیوفیلم مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآوردههای شیر
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
انصاریان بارزی.اکبر
بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتیبیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحالوبختیاری
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
ایازی.نادیا
شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
ایاسه.علی
تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
ایزدی وصفی.نسیم
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
ایوبی.بشرا
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]