ا

  • ابدالی تکلو.ایمان بررسی تغییرات مقدار آفلاتوکسین طی تولید پودر آب پنیر ملح‌زدایی شده [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • ابدالی.حدیثه ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • ابراهیمی.مریم بررسی اثر ضد قارچی باکتری های مولد اسید لاکتیک جدا شده از کره مسکه، دوغ شتر و ماست محلی بر روی آسپرژیلوس فلاوس و آسپرژیلوس نایجر [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • ابراهیمی.مریم ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • ابراهیمی.مریم بررسی برخی از ویژگی‌های پروبیوتیکی مخمر رودوتورولا موسیلاژینوزا جدا شده از باکویت تخمیر شده [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • ابوالحسن زاده.امین بررسی اثر جایگزینی نیتریت با استفاده از روغن سیاه‌دانه بر پایداری اکسیداتیو و ویژگی-های میکروبی و حسی سوسیس کوکتل [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • ابوالحسنی.جعفر استخراج و پیش تغلیظ مس و نقره از نمونه‌های غذایی و آبی با روش میکرو استخراج فاز مایع بر پایه تک قطره با بکارگیری مایع یونی بعنوان حلال استخراج کننده و اندازه‌گیری با دستگاه جذب اتمی الکتروترمال [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • ابونجمی.محمد اصالت‌سنجی و تشخیص تقلب مواد غذایی بر اساس تکنیک‌های انگشت‌نگاری و ابزارهای شیمی‌سنجی (مقاله مروری) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • اثنی عشری.مهرداد مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • احسانی.علی تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • احسانی.محمدرضا تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • احمدی دستگردی.آسیه تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • احمدی.محمد ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • احمدی.محمود ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • احمدی.مینا بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • احمدی.هیوا وضعیت آلودگی شیر گاو به مایکوباکتریوم اویوم زیرگونه پاراتوبرکلوزیس در گاوداری‌های سنتی منطقه مغان [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • اختلاط.مریم بررسی بستنی‌های سنتی مصرفی شهر اهواز از نظر میزان آلودگی به استافیلوکوکوس آرئوس، کلی‌فرم و اشریشیاکولای [ دوره1, شماره 3 - پاییز سال 1390]
  • ارجائی.زهرا خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • اردلانی.سمیه ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • اژدری.عطااله تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • اژدری.عطااله بررسی آلودگی میکروبی در سبزی‌های بسته‌بندی‌شده آماده مصرف مشهد [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • استاجی.حمید فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • استاجی.حمید مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • اسدی.فاطمه مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • اسدی.فائزه ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • اسعدی خوب.سید مهدی سنجش میزان رضایت¬مندی مصرف¬کنندگان شهری و روستایی از کیفیت و سلامت مواد غذایی(مطالعه موردی: شهرستان بهمئی) [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • اسفندیاری.زهرا ارزیابی آگاهی، نگرش و عملکرد کارکنان مراکز خدمات غذایی دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان به شاخص‌های ایمنی و بهداشتی مواد غذایی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • اسفندیاری.زهرا بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • اسفندیان.مهشید شناسایی مولکولی ژن‌های بتالاکتاماز (PER‏ ،‎VEB و ‏GES)‏ درسالمونلا انتریتیدیس ‎‎جدا شده از گوشت طیور ‏با روش ‏Multiplex-PCR [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • اسکندری.آتنا آلودگی فلزات سنگین و ارزیابی سلامتی برخی برنج‌های وارداتی و کشت شده پایین‌دست رودخانه کارون (مطالعه موردی: شهرستان شادگان) [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • اسکندری.سهیل مطالعه اثر آنتی اکسیدانی عصاره‌های سیاه دانه، زیره سیاه و تلفیق آنها بر تغییرات شیمیایی و خصوصیات حسی ماهی کپور نقره‌ای (Hypophthalmichthys molitrix) نگه‌داری شده در یخچال [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • اسکندری.محبوبه معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • اسکندری.محمد هادی تأثیر مراحل مختلف تولید صنعتی لواشک بر میزان کاهش سم پاتولین [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • اسکندری.محمد هادی بررسی همزمان میزان نیتریت و نیترات باقی‌مانده در فرآورده‌های گوشتی عرضه شده در شیراز با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • اسکندری.محمد هادی مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • اسکندری.محمد هادی معرفی و مقایسه روش‌های اندازه‌گیری خواص ضد‌کپکی باکتری‌های لاکتیکی در پنیر [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • اسکندری.محمد هادی اثر باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازِیی ولاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس بر بقای استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای در پنیر لاکتیکی و ویژگی‌های کیفی آن [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • اسکندری.محمد هادی کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • اسکندری.محمد هادی گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • اسماعیلی.زهرا ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • اسماعیلی.مهرو بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • اسمعیلی.محسن تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • اشرفی یورقانلو.رقیه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • اصفری.لعیا مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • اصل هاشمی.احمد تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفت‌کش‌های کلرپیریفوس و دیازینون در میوه‌های سیب و انگور [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • اعرابی.اعظم بررسی اثر بازدارندگی باکتریایی پوشش خوراکی گلوتن تلفیق شده با وانیلین [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • اعلمی.مهران تأثیر آغازگرهای لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سانفرانسیسنسیس بر ویژگی‌های تکنولوژیکی خمیرترش و کیفیت نان حجیم [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • افشاری بهمن بیگلو.زهرا ارزیابی بهداشتی فلزات سنگین آرسنیک و روی در برنج‌های کشت شده در استان فارس (مطالعه موردی: مزارع فیروزآباد) [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • افشاری مقدم.علی بررسی میزان آلودگی سمبوسه‌های عرضه‌شده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • افشاری.علی ارزیابی غلظت سرب، روی ، مس، نیکل و کروم در سبزیجات رشد یافته در اطراف شهر زنجان [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • اقبالیان راد.مهسا بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • اکبرزاده نجار.بهزاد بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • اکبرلو.جواد علی افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • اکبرلو.جواد علی تعیین مقدار هیستامین پنیرهای کوپه در استان آذربایجان‌غربی با روش HPLC [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • اکبری.رضا بررسی تأثیر عصاره الکلی سیر بر روی برخی از باکتری‌های بیماریزای با منشاء مواد غذایی [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • الزبیدی.رافد بررسی میزان شیوع پاتوتیپ‌های اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • الماسی.هادی اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • الماسیان.ریکا کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • امامی.مریم سادات مطالعه میزان آلودگی‌ قارچ دکمه‌ای (Agaricus bisporus) با فلزات سنگین و برخی پاتوژن‌ها در شهر اصفهان [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • امانی قدیم.علیرضا بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • امانی.علیرضا بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • امیری.صدیقه بررسی میزان مهاجرت آلومینیوم به مواد غذایی از طریق ظروف پخت و پز [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • امین لاری.محمود بررسی امکان کاربری عصاره گیاه کارده (Biarum carduchcorum) به‌عنوان رنت گیاهی در تولید پنیر سفید ایرانی [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • امین لاری.محمود بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی کالباس امولسیونی تولیدشده با گوشت ترد شده توسط عصاره آبی گیاه کارده (Biarum carduchcorum) [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • امین لاری.محمود مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • امین لاری.محمود ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • امین لاری.محمود بررسی اثر فرآیندهای میکروفیلتراسیون و باکتوفوگاسیون دوتایی و دمای نگهداری بر ویژگی‌های‌ میکروبی، شیمیایی، بافتی و حسی پنیر آنزیمی ایرانی [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • انرجان.نویده اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • انرجان.نویده بررسی اثرات هم افزایی میکرو امولسیون های شیرین بیان ، سیر و رازیانه به عنوان آنتی اکسیدان و ضد باکتری طبیعی [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • انرجان.نویده بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • انرجان.نویده مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • انرجان.نویده ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • انرجان.نویده اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • انزابی.یونس مطالعه مقایسه‌ای روش‌های کشت و PCR جهت تشخیص آلودگی شیر خام گاوهای به ظاهر سالم به مایکوباکتریوم اوویوم تحت گونه پاراتوبرکلوزیس [ دوره4, شماره 13 - بهار سال 1393]
  • انزابی.یونس اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • انصاری.امیرحسین بررسی تنوع گونه‌ای باسیلوس‌های‌ جدا شده از بیوفیلم‌ مخازن و سطوح تجهیزات فرآوری فرآورده‌های شیر [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • انصاریان بارزی.اکبر بررسی شیوع، تنوع ژنتیکی و مقاومت آنتی‌بیوتیکی کلستریدیوم دیفیسیل در گوشت مرغ و بوقلمون بومی و صنعتی مراکز فروش استان چهارمحال‌وبختیاری [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • انوار.سید امیر علی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • انوار.سید امیر علی محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • اهری.حامد مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • ایازی.نادیا شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • ایاسه.علی تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیست‌فعال آب هویج [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • ایزدی وصفی.نسیم ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • ایوبی.بشرا بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]