یاورمنش.مسعود
بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصارههای آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژنهای مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
یاورمنش.مسعود
بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماریزاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسهای ترکیبات
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
یزدانیان قهفرخی.الهه
ارزیابی میزان سرب و کادمیوم در آردهای عرضهشده در استان چهارمحال و بختیاری
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
یعقوبی کوپایی.Zahra
ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
یغما.الهام
مطالعه مقایسهای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخممرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
یوسفی نژاد.سعید
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
یوسفی.علیرضا
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]