ی

  • یاورمنش.مسعود بررسی ترکیبات اسانس و اثر ضدباکتریایی عصاره‌های آبی و متانولی گل میمونی اسکروفولاریا خراسانیکا بر برخی از پاتوژن‌های مهم غذایی در شرایط آزمایشگاهی [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • یاورمنش.مسعود بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • یزدانیان قهفرخی.الهه ارزیابی میزان سرب و کادمیوم در آردهای عرضه‌شده در استان چهارمحال و بختیاری [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • یعقوبی کوپایی.Zahra ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگی‌های کیفی و آنتی‌میکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • یغما.الهام مطالعه مقایسه‌ای خاصیت ضدمیکروبی نایسین و ناتامایسین در سفیده تخم‌مرغ مایع پاستوریزه و افزایش زمان ماندگاری آن [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • یوسفی نژاد.سعید تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • یوسفی.علیرضا بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]