عابدی.تابان
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
عابدیان کناری.سعید
مقایسه تأثیر حلالهای هیدرواتانولی و آبی روی پتانسیل عملکردی و ترکیبات فعال عصاره کدوحلوائی (Cucurbita moschata)
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
عادل.میلاد
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
عاشوری.شهرزاد
تأثیر استفاده همزمان از اشعه گاما، اسانس آویشن و بسته بندی تحت خلاء بر ماندگاری میگو در طی نگهداری در یخچال
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
عاطفی صدرینی.عطفه
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
عالیشاهی.علیرضا
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
عباس زاده.سارا
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
عباس زاده.لیلا
تاثیر فرایند شستشو در کاهش بقایای آفتکشهای کلرپیریفوس و دیازینون در میوههای سیب و انگور
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
عباس والی.مریم
بررسی میزان آلودگیِ دوغهای توزیعی در شهرکرد با فلزات سنگین
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
عباس والی.مریم
مطالعه اثر ضد باکتریایی عصاره اتانولی سماق (Rhus coriaria L.) بر باکتری اشریشیاکولای در شرایط آزمایشگاهی
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
عباس والی.مریم
بررسی ویژگیهای شیمیایی و میزان سوربات پتاسیم و بنزوات سدیم در دوغهای صنعتی مصرفی شیراز
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
عباس والی.مریم
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
عباس والی.مریم
مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
عباسزاده معروفان.خداویردی
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
عباسی طادی.دانیال
بررسی شیوع نئوسپورا کانینوم در پنیرهای سنتی تولید شده از شیر نشخوارکنندگان در استان چهارمحال و بختیاری بهروش مولکولی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
عباسی. بهاره سادات
بررسی آلودگی آبزیان عرضه¬شده در شهرستان اهواز به گونه¬های ویبریو و ارزیابی مقاومت آنتی¬بیوتیکی جدایه¬ها
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
عباسی.آذر
تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
عباسی.معصومه
بررسی بقایای آنتیبیوتیکی موجود در بافتهای خوراکی طیور کشتاری شهرستان مراغه به روش چهار پلیت (مقاله کوتاه)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
عباسی.هاجر
ارزیابی تاثیر نوع حلال و شرایط استخراج بر ویژگیهای کیفی و آنتیمیکروبی عصاره فاوانیا (Paeonia officinalis L.)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
عباسی.هاجر
شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
عرب.فرشته
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
عزیزخانی.مریم
تأثیر اسانس و عصاره اتانولی میخک بر کیفیت فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان پیش پخته طی نگهداری در دمای 18- درجه سلسیوس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
عزیزخانی.مریم
مطالعه اثر ضدمیکروبی اسانس رزماری بر سه باکتری بیماریزای غذایی در سبزیجات با استفاده از PCR کمی و پروپیدیوم مونوآزید
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
عزیزنیا.حامد
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
عزیزی.اسماعیل
بررسی تأثیر پسابهای فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قرهسو کرمانشاه (1392)
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
عسکری ساری.ابوالفضل
ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
عسکری ساری.ابوالفضل
تجمع فلزات سنگین جیوه، کادمیوم، قلع، نیکل، روی و آهن در نمونههای کنسرو ماهی تون در استان خوزستان
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
عسکری ساری.ابوالفضل
مطالعه اثر روشهای پخت بر غلظت عناصر ضروری نیکل، روی، مس و آهن در ماهی کپور معمولی پرورشی (Cyprinus carpio)
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
عسکری ساری.ابوالفضل
بررسی ارتباط تجمع آرسنیک با میزان پروتئین، چربی، خاکستر و رطوبت در عضله هشت گونه ماهی در ایران
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
عسکری ساری.ابوالفضل
تجمع زیستی فلزات سرب و روی در کبد و عضله کپور (Cyprinus carpio)، ماهی سفید (Rutilus frisii kuttom)و کفال طلایی (Liza auratus) بازار تهران
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
عسکری ساری.ابوالفضل
مقایسه میزان هیستامین در عضلات (روشن و تیره) و کنسرو ماهی هوور مسقطی (Katsuwonus pelamis) استان هرمزگان
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
عطازاده.رامین
بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
عطازاده.رامین
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
علی پور.پریسا
بررسی بافتهای مجاز و غیر مجاز در محصولات همبرگر با رنگآمیزی های عمومی و اختصاصی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
علی عباسی.ندا
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
علی موسی زاده.پدرام
القای پاسخهای دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora)
[
دوره13,
شماره
50
- تابستانسال
1402]
علی نیا.آیسا
جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
علی.محسن
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
علیایی.عاطفه
مقایسه روش پاستوریزاسیون حرارتی و غیرحرارتی پلاسمایسرد بر ترکیبات زیستفعال و بارمیکروبی آبمیوه پرتقال توسرخ (Sanguinello L.)
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
علیپور اسکندانی.مجید
بررسی میزان آلودگی سمبوسههای عرضهشده در استان سیستان و بلوچستان به سالمونلا و اشریشیا کولای و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
علیپور اسکندانی.مجید
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
علیزاده خالدآباد.محمد
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
علیزاده دوغیکلایی.ابراهیم
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
علیزاده.آیناز
تأثیر فعالیت باکتریهای لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
علیزاده.آیناز
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
علیزاده.آیناز
رشد و زندهمانی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس در ماست همزده کمچرب حاوی بتاگلوکان جو
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
علیزاده.محمد
تأثیرتیمار فراصوت بر ترکیبات زیستفعال آب هویج
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]