آ

  • آخوندزاده بستی.افشین نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز به‌روش Thin film layer و ویژگی آنتی‌اکسیدانی و ضد‌میکروبی آن [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • آخوندزاده.افشین اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخ‌کرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه) [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • آخوندزاده.افشین بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • آریایی نژاد.ندا بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج) [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • آریایی.پیمان بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانت‌های مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • آریایی.پیمان تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • آریایی.پیمان بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • آریایی.پیمان بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • آزادمرد دمیرچی.صدیف اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • آزادمرد.صدیف تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • آزادمرد.صدیف کاربرد ترکیبات جزئی در تشخیص تقلبات روغن‌های گیاهی (مقاله مروری) [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • آزادی.حورا استخراج و اندازه‌گیری باقی‌مانده برخی از آفلاتوکسین‌ها در نمونه‌های ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفت‌شده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • آصفی.نارملا مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگی‌های کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • آصفی.نارملا اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • آصفی.نارملا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • آصفی.نارملا تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 4 - زمستان سال 1390]
  • آصفی.نارملا تاثیر پیش‌تیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی بتاکاروتن استخراج‌شده از تفاله هویج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • آصفی.نارملا اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • آصفی.نارملا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]