آخوندزاده بستی.افشین
نانوکپسولاسیون عصاره چای سبز بهروش Thin film layer و ویژگی آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آن
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
آخوندزاده.افشین
اثر ضد میکروبی آویشن شیرازی بر روی E.coli O157:H7 درگوشت چرخکرده گوساله در طی نگهداری در یخچال (سردخانه)
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
آخوندزاده.افشین
بررسی اثر چیلر بر روی لاشههای طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاههای استان آذربایجانغربی
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
آریایی نژاد.ندا
بررسی غلظت فلزات سنگین در محصول زراعی توت فرنگی (مطالعه موردی: اراضی کشاورزی شهرستان سنندج)
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
آریایی.پیمان
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی بیوسورفکتانتهای مشتق شده از لاکتوباسیلوس پلانتاروم، لاکتوباسیلوس پنتوزوس و لاکتوباسیلوس کازئی
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
آریایی.پیمان
تولید فیلم خوراکی نانوکیتوزان-صمغ کتیرای ایرانی حاوي اسانس گياهي زولنگ و تأثیر آن بر کیفیت میکروبی در گوشت بز
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
آریایی.پیمان
بررسی ویژگیهای مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
آریایی.پیمان
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
آزادمرد دمیرچی.صدیف
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
آزادمرد.صدیف
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
آزادی.حورا
استخراج و اندازهگیری باقیمانده برخی از آفلاتوکسینها در نمونههای ذرت با روش کچرز تلفیق شده با میکرواستخراج مایع-مایع پخشی جفتشده به کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
آصفی.نارملا
مطالعه اثر تیمار ازن بر ویژگیهای کیفی و بار میکروبی سماق، زیره و فلفل
[
دوره7,
شماره
27
- پاییزسال
1396]
آصفی.نارملا
اثر فیلم نانوبیوکامپوزیت برپایه تفاله پرتقال حاوی نانوفیبرسلولز و اسانس گزنه بر خصوصیات میکروبی و شیمیایی گوشت گاو
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
آصفی.نارملا
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
آصفی.نارملا
تأثیر پیش فرآیند اسمز بر دانسیته هویج خشک شده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
4
- زمستانسال
1390]
آصفی.نارملا
تاثیر پیشتیمار فراصوت بر مقدار و ظرفیت آنتیاکسیدانی بتاکاروتن استخراجشده از تفاله هویج
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
آصفی.نارملا
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
آصفی.نارملا
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]