پرانداخته.مسعود
بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
پروین.آیدا
ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه)
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
پوراحمد.رضوان
بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
پوراحمد.رضوان
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
پوراکبر.لطیفه
ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
پورآذرنگ.هاشم
تعیین میزان باقیمانده دیاکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی
[
دوره5,
شماره
19
- پاییزسال
1394]
پورعاشوری.پرستو
تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]
پورعاشوری.پرستو
اثر غلظتهای مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمکسود قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
پورعبدی.پریسا
ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویههای بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
پورمددکار.هستی
ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
پورمهدی بروجنی.مهدی
ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
پورمهدی.مهدی
بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
پورمهدی.مهدی
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
پهلوان زاده.باقر
بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
پیامی.آیدا
بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
پیشادست.سارا
مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]