پ

  • پاکزاد.پرویز اثربخشی نایسین ریزپوشانی شده با سدیم آلژینات و کیتوزان بر تشکیل بیوفیلم در لیستریا مونوسایتوجنز [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • پاکزاد.مهسا ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • پرانداخته.مسعود بررسی میزان آلودگی بروسلا در شیرهای خام گوسفندی و اثر پالیده عاری از سلول (CFS) لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس روی تولید بیوفیلم آن [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • پروین.آیدا ارزیابی تأثیر نوع حلال استخراج کننده عصاره چای سبز بر خصوصیات ضدباکتریایی و ضدقارچی آن (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • پوراحمد.رضوان بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • پوراحمد.رضوان ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • پوراکبر.لطیفه ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی عصاره تفاله انگور تخمیر شده با آسپرژیلوس اریزه با پیش تیمار اولتراسوند به روش سطح پاسخ [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • پورآذرنگ.هاشم تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • پورعاشوری.پرستو تأثیر نایسین، کیتوزان و عصاره زولنگ بر ماندگاری تخم ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگه‌داری در یخچال [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]
  • پورعاشوری.پرستو اثر غلظت‌های مختلف نمک خالص و نمک مخلوط بر مدت ماندگاری تخم نمک‌سود قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) طی نگهداری در یخچال [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • پورعبدی.پریسا ردیابی باکتریوسین گروه IIa و IIb در سویه‌های بومی لاکتوباسیلوس جداسازی شده از محصولات لبنی سنتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • پورعبدی.پریسا اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • پورمددکار.هستی ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • پورمهدی بروجنی.مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • پورمهدی.مهدی بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • پورمهدی.مهدی اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • پوزشی میاب.بهنام فیلم‌ فعال ضدمیکروب بر پایه آگار و کربوکسی متیل سلولز حاوی سوربات پتاسیم [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • پویامنش.مبینا مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • پهلوان زاده.باقر بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • پیامی.آیدا بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • پیشادست.سارا مطالعه اثر ضدمیکروبی نیسین و عصاره الکلی سیر بر فعالیت استافیلوکوکوس اورئوس ATCC1113 تلقیح شده در فیله چرخ شده‌ ماهی تیلاپیا در 4 درجه سلسیوس [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]