کارگر.آمنه
بررسی مقایسهای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
کارگزاری.مینا
ویژگیهای فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آنها بر تعدادی از باکتریهای بیماریزای منتقله از غذا
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
کاظمی پور.نسرین
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
کاظمی سه قلعه.حمیدرضا
تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
کرامت.جواد
خواص آنتیاکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
کرمی اسبو.روح الله
تأثیر سوشهای مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسینهای B1، B2، G1 و G2
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
کرمی بناری.امیررضا
بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسلهای بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان
[
دوره13,
شماره
49
- بهارسال
1402]
کرمی.محسن
شیوع آلودگی ساندویچهای عرضه شده به میکروارگانیسمهای پاتوژن و مقاومت آنتیبیوتیکی جدایهها در شهرستان کرمانشاه، ایران
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
کریم.گیتی
آلودگی شیر به بقایای آنتیبیوتیکها طی چهل سال اخیر در ایران
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
کریم.گیتی
بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
کریم.گیتی
ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
کریم.گیتی
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
کریم.گیتی
مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ
[
دوره3,
شماره
9
- بهارسال
1392]
کریم.گیتی
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
کریم.گیتی
تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگیهای حسی پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
کریم.گیتی
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]
کریم.گیتی
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
کریم.گیتی
ارزیابی روشهای کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
کریمپور سهرقه.مهسا
تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese)
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
کریمی چشمه علی.رضا
بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیرهانگور و روغن کره
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
کریمی دره ابی.هیوا
بررسی اثر چیلر بر روی لاشههای طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاههای استان آذربایجانغربی
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
کریمی دره ابی.هیوا
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در سویههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضهشده در شهرستان سنندج
[
دوره4,
شماره
14
- تابستانسال
1393]
کریمی دره ابی.هیوا
مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشتهای گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
کریمی درهآبی.هیوا
مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر
[
دوره1,
شماره
1
- بهارسال
1390]
کلانتری پور.آیدا
مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتیبیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایههای استافیلوکوکوس اورئوس
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
کلانتری پور.آیدا
اثر مهاری جدایههای بومی انتروکوک بر برخی از باکتریهای بیماریزای غذایی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
کلانتری پور.آیدا
اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویههای لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
کمالی.زهرا
بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس
[
دوره5,
شماره
18
- تابستانسال
1394]
کمالی.کوروش
ارزیابی باقیمانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازهگیری جایگزین
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
کنعانی.منصوره
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
کنعانی.منصوره
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
کوچکیان صبور.انوشه
تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
کوهدار.ولی اله
اندازهگیری میزان هیستامین و تعیین باکتریهای تولیدکننده آن در تون ماهی هوور منجمد
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
کوهدار.ولی اله
مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی)
[
دوره6,
شماره
21
- بهارسال
1395]
کوهدار.ولی اله
بررسی آلودگی باکتریایی لاشههای گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک
[
دوره3,
شماره
10
- تابستانسال
1392]
کوهساری.هادی
تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسینهای تولید شده در دانههای ذرت
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
کیا دلیری.فرزانه
ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایههای لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیمهای کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
کیاکجوری.آذین
بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
کیانی قلعه سرد.سپیده
اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
کیانی هفت لنگ.نگین
اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلأ
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
کیانی.شهرام
بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزیهای عرضه شده در بازار شهرکرد
[
دوره5,
شماره
20
- زمستانسال
1394]
کیانی.فلور
بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]