ک

  • کارگر.آمنه بررسی مقایسه‌ای میزان فلزات سنگین وانادیوم و نیکل در عضلات میگوی سفید هندی (Fenneropenaeusindicus) نر و ماده موجود در بازار شیراز در سال 1390 [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • کارگزاری.مینا ویژگی‌های فیتوشیمی و اثر ضد میکروبی اسانس کاکوتی کوهی و اسانس بذر گشنیز و ترکیب آن‌ها بر تعدادی از باکتری‌های بیماریزای منتقله از غذا [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • کاظمی پور.نسرین گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • کاظمی سه قلعه.حمیدرضا تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • کرامت.جواد خواص آنتی‌اکسیدانی و اثر ضدمیکروبی عصاره ریشه گیاه کهورک بر باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • کرمی اسبو.روح الله تأثیر سوش‌های مختلف از ساکارومایسس سرویزیه در کاهش میزان آفلاتوکسین‌های B1، B2، G1 و G2 [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • کرمی بناری.امیررضا بررسی میزان سرب و کادمیوم در عسل‌های بهاره و پاییزه شهرستان دلفان لرستان [ دوره13, شماره 49 - بهار سال 1402]
  • کرمی.محسن شیوع آلودگی ساندویچ‌های عرضه شده به میکروارگانیسم‌های پاتوژن و مقاومت آنتی‌بیوتیکی جدایه‌ها در شهرستان کرمانشاه، ایران [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • کریم.گیتی آلودگی شیر به بقایای آنتی‌بیوتیک‌ها طی چهل سال اخیر در ایران [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • کریم.گیتی بررسی امکان تولید ماست کاکائو (شکلات) پروبیوتیک [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • کریم.گیتی ریز پلاستیکها، چالشی نوظهور برای سلامت آب و غذا [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • کریم.گیتی مطالعه خواص ضد‌میکروبی پوشش‌ نانوکامپوزیتی حاوی نانوذرات نقره [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • کریم.گیتی اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • کریم.گیتی مطالعه تأثیر اسانس گیاه آویشن شیرازی بر باکتری Escherichia coli O157:H7 در پنیر سفید آب ‌نمکی طی فرآیند تولید و نگهداری [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش چهارم: مرغ و تخم مرغ [ دوره3, شماره 9 - بهار سال 1392]
  • کریم.گیتی معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • کریم.گیتی تأثیر لاکتوباسیلوس پلانتاروم تضعیف شده به عنوان آغازگر الحاقی بر لیپولیز و ویژگی‌های حسی پنیر سفید فراپالایشی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • کریم.گیتی بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • کریم.گیتی ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیم‌های آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • کریم.گیتی ارزیابی روش‌های کمی و کیفی تشخیص سود سوزآور در شیر [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • کریمپور سهرقه.مهسا تاثیر جوانه کینوا بر ویژگی‌های پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • کریمی چشمه علی.رضا بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیره‌انگور و روغن کره [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • کریمی دره ابی.هیوا بررسی اثر چیلر بر روی لاشه‌های طیور از نظر آلودگی به باکتری لیستریا مونوسایتوژنز در سطح کشتارگاه‌های استان آذربایجان‌غربی [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • کریمی دره ابی.هیوا بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در سویه‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیرهای خام عرضه‌شده در شهرستان سنندج [ دوره4, شماره 14 - تابستان سال 1393]
  • کریمی دره ابی.هیوا مطالعه میزان شیوع آلودگی گوشت‌های گاو تازه عرضه شده در سطح شهرستان سنندج به سالمونلا انتریتیدیس و تایفی موریوم، سال91 [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • کریمی دره‌آبی.هیوا مطالعه تأثیر اینولین، مقدار تلقیح و دماهای مختلف بر سرعت رشد و متابولیسم لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس La5 در شیر [ دوره1, شماره 1 - بهار سال 1390]
  • کلانتری پور.آیدا مطالعه میزان آلودگی، مقاومت آنتی‌بیوتیکی، تولید بیوفیلم و وجود ژن TSST-1 در جدایه‌های استافیلوکوکوس اورئوس [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • کلانتری پور.آیدا اثر مهاری جدایه‌های بومی انتروکوک‌ بر برخی از باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • کلانتری پور.آیدا اثر مهاری لاکتوکوکوس لاکتیس مولد نایسین بر سویه‌های لیستریا مونوسایتوجنز در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • کمالی.زهرا بررسی فراوانی ژیاردیازیس و میزان آلبومین سرمی در کارکنان مواد غذایی شهرستان بندرعباس [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • کمالی.کوروش ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • کنعانی.منصوره ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • کنعانی.منصوره مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • کوچکیان صبور.انوشه تغییرات شیمیایی و زمان ماندگاری سوریمی ماهی کاراس (gibelio Carassius carassius) طی نگهداری تحت دمای فوق سرما و دمای انجماد [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • کوشافر.آزیتا ارزیابی خطر فلز جیوه ناشی از مصرف ماهی شانک زرد باله (Acanthopagrus latus) [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • کوهدار.ولی اله اندازه‌گیری میزان هیستامین و تعیین باکتری‌های تولید‌کننده آن در تون ماهی هوور منجمد [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • کوهدار.ولی اله مطالعه تأثیر پوشش کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت مرغ تازه (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • کوهدار.ولی اله بررسی آلودگی باکتریایی لاشه‌های گاو کشتار شده در کشتارگاه کرج راک [ دوره3, شماره 10 - تابستان سال 1392]
  • کوهساری.هادی تأثیر اکسید کلسیم و پرتودهی بر جمعیت آسپرژیلوس فلاووس و میزان آفلاتوکسین‌‌های تولید شده در دانه‌های ذرت [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • کیا دلیری.فرزانه ارزیابی تأثیر pH، دما و نمک بر فعالیت آنتاگونیستی جدایه‌های لاکتیکی خمیرترش آرد جو بر علیه باسیلوس سوبتیلیس و بررسی تغییرات فراسنجه های خونی و آنزیم‌های کبدی موش تغذیه شده با جدایه های لاکتیکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • کیاکجوری.آذین بررسی ویژگی ضدمیکروبی فیلم خوراکی پلی لاکتیک اسید- صمغ کتیرای ایرانی به همراه اسانس گیاه قیچ کاشانی (Zygophyllum eichwaldii) بر فساد میکروبی گوشت ران شترمرغ در دمای یخچال [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • کیانی قلعه سرد.سپیده اثر پوشش خوراکی کاراگینان- اسانس پونه کوهی (Mentha longifolia) بر خصوصیات میکروبی، شیمیایی و حسی فیله مرغ تازه طی نگهداری در دمای یخچال [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • کیانی هفت لنگ.نگین اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • کیانی.شهرام بررسی میزان تجمع نیترات و نیتریت در سبزی‌های عرضه شده در بازار شهرکرد [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • کیانی.فلور بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]