ط

  • طالبی.سمیه تأثیر استفاده از پوست پرتقال (Citrus Sinensis) به‌عنوان جاذب زیستی بر خواص کیفی و مقدار فلزات سنگین روغن کنجد حاصل از پرس سرد [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • طالبی.علیرضا تأثیر پوشش کیتوزان غنی‌شده با لیکوپن بر پروفایل اسیدهای چرب و پارامترهای اکسیداسیون چربی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری در یخچال (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • طاهری میرقائد.علی مطالعه وضعیت ابتلا ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان پرورشی به استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در برخی میادین عرضه ماهی تهران و کرج (مقاله کامل تحقیقاتی) [ دوره6, شماره 21 - بهار سال 1395]
  • طاهری.عبدالحسین القای پاسخ‌های دفاعی و کنترل بیماری کپک آبی میوه سیب توسط عصاره آویشن شیرازی (Zataria multiflora) [ دوره13, شماره 50 - تابستان سال 1402]
  • طاهری.علی اثر ضدباکتریایی نانوذره آلومینات روی بر باکتری‌های بیماری‌زای‌ غذایی اشریشیا کولای و سودوموناس آئروژینوزا [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • طاهری.علی بررسی میزان هیستامین، تیوباربیوتوریک اسید و ازت فرار کل در کنسرو تون ماهی تولید شده در برخی کارخانه‌های شهرک صنعتی کنارک [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • طایفه.ماندانا تأثیر روش پخت و زمان خیساندن بر غلظت فلزات سنگین (سرب، کادمیوم، نیکل و کروم) در برنج [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • طبیبی آذر.مهناز تعیین میزان حضور آفلاتوکسین M1 در شیرهای پاستوریزه توزیعی در شهر تبریز (مقاله کوتاه) [ دوره7, شماره 27 - پاییز سال 1396]
  • طلا.مریم محصولات زیست‌فعال سیانوباکتری‌ها و ریز جلبک‌ها به‌عنوان مکمل‌های غذایی و دارویی باارزش [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • طیار.فیروز بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • طیبی.لیما بررسی مخاطره سلامت تجمع عناصر آرسنیک و روی در گیاهان دارویی عرضه ‌‌شده در بازار مصرف شهر‌ همدان [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]