ز

  • زارعی.حامد مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • زارعی.مهدی میزان شیوع و مقاومت آنتی‌بیوتیکی اشریشیا کلی O157:H7 در شیر خام گوسفند در مناطق مختلف استان خوزستان در سال 1401 [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • زارعی.مهدی ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآورده‌های شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • زمانی خادمانلو.حسین مطالعه ویژگی‌های کیفی، آلودگی‌های میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنج‌های تولید داخل و وارداتی [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • زمانی.عباسعلی ارزیابی باقی‌مانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازه‌گیری جایگزین [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • زمانی.فریبا بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک [ دوره6, شماره 24 - زمستان سال 1395]
  • زمانی‌نژاد.شیما تاثیر قوام‌یابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)‌‌ [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • زمردی.شهین تاثیر جوانه کینوا بر ویژگی‌های پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • زمردی.شهین فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • زمردی.شهین تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت ‌شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397 [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • زمردی.شهین تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • زمیندار.نفیسه اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • زمیندار.نفیسه بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • زمیندار.نفیسه بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنج جرمی (GC-MS) [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • زند.نازنین اثر فیلم‌ زیست‌تخریب‌پذیر بر پایه پلی ‌وینیل‌‌ استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • زنگانه.اسماعیل بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • زنگنه.راضیه بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • زنوزی.علی به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • زینالی.فریبا افزایش ماندگاری گوشت چرخ‌کرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس‌ و EDTA [ دوره7, شماره 28 - زمستان سال 1396]