زارعی.حامد
مقایسه اثر پاستوریزاسیون فراصوت و حرارتی بر میزان فنل کل و بار میکروبی آب آلبالو
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
زارعی.مهدی
میزان شیوع و مقاومت آنتیبیوتیکی اشریشیا کلی O157:H7 در شیر خام گوسفند در مناطق مختلف استان خوزستان در سال 1401
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
زارعی.مهدی
ارزیابی کمی میزان فعالیت آنزیم فسفاتاز قلیایی در برخی فرآوردههای شیری صنعتی و سنتی عرضه شده در اهواز به عنوان شاخص پاستوریزاسیون
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
زمانی خادمانلو.حسین
مطالعه ویژگیهای کیفی، آلودگیهای میکروبی، فلزات سنگین و میزان سموم در انواع مختلف برنجهای تولید داخل و وارداتی
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
زمانی.عباسعلی
ارزیابی باقیمانده سدیم هیدروسولفیت در محصول قند واحدهای تولیدی استان زنجان و بررسی امکان اندازهگیری جایگزین
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
زمانی.فریبا
بررسی میزان فلزات سنگین در عضله و روغن ماهی سفید، کیلکای معمولی و کفال پوزه باریک
[
دوره6,
شماره
24
- زمستانسال
1395]
زمانینژاد.شیما
تاثیر قوامیابی با استفاده از حرارت بر خواص فیزیکوشیمیایی ژل سوریمی ماهی کپور پرورشی(Cyprinuscarpio)
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
زمردی.شهین
تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese)
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
زمردی.شهین
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
زمردی.شهین
تعیین مقادیر برخی عناصر معدنی و فلزات سنگین، نیترات و نیتریت گیاه سالیکورنیا گونه <i>اوروپایا</i> برداشت شده از اطراف دریاچه ارومیه در سال 1397
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
زمردی.شهین
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
زمیندار.نفیسه
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
زمیندار.نفیسه
بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
زمیندار.نفیسه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS)
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
زند.نازنین
اثر فیلم زیستتخریبپذیر بر پایه پلی وینیل استات/ ژلاتین حاوی اسانس گلپر بر افزایش زمان ماندگاری نان پیتا
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
زنگانه.اسماعیل
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
زنگنه.راضیه
بررسی تطابق امپدانس با روش شمارش میکروبی در پلیت، pH و TVN در ارزیابی بار میکروبی گوشت چرخ کرده گاو
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
زنوزی.علی
بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
زینالی.فریبا
افزایش ماندگاری گوشت چرخکرده مرغ با استفاده از دو گونه لاکتوباسیلوس و EDTA
[
دوره7,
شماره
28
- زمستانسال
1396]