د

  • دباغ مقدم.آراسب بررسی باقی‌مانده‌های آنتی‌بیوتیکی در گوشت مرغ و تخم‌مرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • درخشش.نگین تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته ‌شده در محصول [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • درگاهی.عبداله بررسی اپیدمیولوژیکی بیماری‌های حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧) [ دوره4, شماره 15 - پاییز سال 1393]
  • درگاهی.عبداله بررسی تأثیر پساب‌های فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قره‌سو کرمانشاه (1392) [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • درگاهی.عبداله مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • درویشی.شعله بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای [ دوره6, شماره 22 - تابستان سال 1395]
  • دل آشوب.مسعود بررسی بافت‌های غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآورده‌های گوشتی عرضه‌شده در شهرهای تبریز و خوی [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • دلانگیزان.سهراب ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازه‌گیری نیترات فرآورده‌های گوشتی [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • دهقان.سحر اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا [ دوره11, شماره 44 - زمستان سال 1400]
  • دهقانی.المیرا ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • دیانی عراقی.وجیهه بررسی اثر ماریناد کردن با عصاره‌ی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی گوشت شتر [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • دین پژوه.فاطمه بررسی اثر عصاره‌ شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگی‌های حسی دوغ گرمادیده بدون گاز [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]