دباغ مقدم.آراسب
بررسی باقیماندههای آنتیبیوتیکی در گوشت مرغ و تخممرغ مصرفی ارتش جمهوری اسلامی ایران
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
درخشش.نگین
تعیین کیفیت بهداشتی خرچنگ دراز آب شیرین (Astacus leptodactylus) هفت برم استان فارس از نظر عناصر سنگین انباشته شده در محصول
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
درگاهی.عبداله
بررسی اپیدمیولوژیکی بیماریهای حاد ناشی از مصرف مواد غذایی آلوده مختلف ثبت شده در بیمارستان امام خمینی کرمانشاه در دوره ۴ ساله (٩٠-١٣٨٧)
[
دوره4,
شماره
15
- پاییزسال
1393]
درگاهی.عبداله
بررسی تأثیر پسابهای فاضلاب شهری و صنعتی بر تغییرات میزان کروم و وانادیوم در بافت عضله ماهی لوتک (Cyprinionmacrostomum) و نازک (Chondrostomaregium) در رودخانه قرهسو کرمانشاه (1392)
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
درویشی.شعله
بررسی خواص ضدباکتریایی عصاره اتانولی کنگر (Gundelia tournefertii) کردستان بر روی استافیلوکوکوس اورئوس و اشریشیا کولای
[
دوره6,
شماره
22
- تابستانسال
1395]
دل آشوب.مسعود
بررسی بافتهای غیرمجاز به روش هیستولوژی در فرآوردههای گوشتی عرضهشده در شهرهای تبریز و خوی
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
دلانگیزان.سهراب
ارزیابی اقتصادی روش رنگ سنجی و روش HPLC در اندازهگیری نیترات فرآوردههای گوشتی
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
دهقان.سحر
اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروبهای منتقله از غذا
[
دوره11,
شماره
44
- زمستانسال
1400]
دهقانی.المیرا
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
دیانی عراقی.وجیهه
بررسی اثر ماریناد کردن با عصارهی آبی زنجبیل و اسیدسیتریک روی برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی گوشت شتر
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
دین پژوه.فاطمه
بررسی اثر عصاره شوید و سیر بر زمان ماندگاری و ویژگیهای حسی دوغ گرمادیده بدون گاز
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]