جاهد.غلامرضا
بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
جاهدی نیا.مریم
معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازهگیری هیستامین در ماست
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
جباروند بهروز.شیرین
تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
جباری.محمد
مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
جبرائیلی پور.شاهین
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
جبلی جوان.اشکان
مطالعه ویژگیهای شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتریهای لاکتیکاسید بهروش PCR در شهر سمنان
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
جبلی جوان.اشکان
فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
جبلی جوان.اشکان
ارزیابی مقایسهای فراسنجههای کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخممرغهای محلی و تجاری در شهر سمنان
[
دوره11,
شماره
42
- تابستانسال
1400]
جبلی جوان.اشکان
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
جدائی.آزاده
بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغهای صنعتی تولیدشده در استان اردبیل
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
جدی.زهرا سادات
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
جدی.مریم
شناسایی و اندازهگیری فیتواسترولها در ماست بهروش کروماتوگرافیگازی
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
جعفرپور.مهسا
شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی آنها بر برخی از میکروارگانیسمها
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
جعفرزاده.حسن
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
جعفری زاده مالمیری.هدا
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
جعفری زاده- مالمیری.هدی
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
جعفری.سعید
بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونههای سینتتیک و شیر
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
جعفری.سعید
ارایه روشی حساس و گزینشپذیر برای اندازهگیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغنهای خوراکی
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
جعفری.سید مهدی
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جعفری.سیدمیلاد
بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
جعفری.مهدی
بررسی برخی ویژگیهای شیمیایی و ضدمیکروبی اسانس روغنی برگ بو
[
دوره13,
شماره
51
- پاییزسال
1402]
جعفریان.پریسا
اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشکشده با هوای گرم
[
دوره1,
شماره
2
- تابستانسال
1390]
جعفریان.سارا
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جعفریان.محسن
میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
جلال.حسن
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
جلالی.محمد
تعیین انتروتوکسینهای کلاسیک استافیلوکوکوساورئوس جداشده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA
[
دوره3,
شماره
11
- پاییزسال
1392]
جلوان.مهشید
اثر اسانس لعلکوهستان بر ویژگیهای میکروبی همبرگر
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
جلیل زاده.عباس
تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آبپنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی
[
دوره6,
شماره
23
- پاییزسال
1395]
جلیلی.مریم
بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
جلیلی.مریم
کارایی سه روش تخلیص در اندازهگیری داکسینیوالنول و بررسی میزان آن در فرآوردههای غلات
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
جمشیدی.انیسه
تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگیهای فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره3,
شماره
12
- زمستانسال
1392]
جمشیدی.عبداله
بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضهشده شهر تهران
[
دوره10,
شماره
38
- تابستانسال
1399]
جمشیدی.عبداله
بررسی میزان شیوع پاتوتیپهای اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
جمشیدی.عبداله
بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
جوادی.افشین
جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآوردههای سوسیس و کالباس
[
دوره7,
شماره
26
- تابستانسال
1396]
جوادی.افشین
اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب
[
دوره10,
شماره
40
- زمستانسال
1399]
جوادی.افشین
بررسی میزان بیس فنول آ در آبهای بستهبندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینهسازی ازوندهی آب برای کاهش آن
[
دوره11,
شماره
41
- بهارسال
1400]
جوادی.افشین
بهینهسازی شرایط ازوندهی آب باهدف حذف هورمونهای استرون و 17 بتا-استرادیول
[
دوره10,
شماره
39
- پاییزسال
1399]
جوادی.افشین
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
جوادی.افشین
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و ضدمیکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی
[
دوره11,
شماره
43
- پاییزسال
1400]
جوادی.افشین
اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگیهای میکروبی و شیمیایی ماهی قزلآلای رنگینکمان در طول دوره نگهداری
[
دوره13,
شماره
52
- زمستانسال
1402]
جوادی.افشین
استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
جوادی.افشین
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
جوادی.افشین
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
جوانمرد داخلی.مجید
بهکارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانهای
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
جواهری بابلی.مهران
ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی
[
دوره4,
شماره
16
- زمستانسال
1393]
جواهری بابلی.مهران
تأثیر بستهبندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگهداری در دمای یخچال
[
دوره5,
شماره
17
- بهارسال
1394]
جهادی.مهشید
خواص آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی عصارهی آبی گیاه برگبو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i>
[
دوره7,
شماره
25
- بهارسال
1396]
جهاندیده.فرهاد
اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوسهای جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان
[
دوره10,
شماره
37
- بهارسال
1399]
جیرانی خامنه.مریم
بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگیهای میکروبی و شیمیایی آب پرتقال
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]