ج

  • جاهد.غلامرضا بررسی آگاهی و نگرش سربازان وظیفه پادگان مالک اشتر اراک در زمینه بهداشت و ایمنی مواد غذایی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • جاهدی نیا.مریم معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارکرد بالا در اندازه‌گیری هیستامین در ماست [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • جباروند بهروز.شیرین تولید پنیر لیقوان از ترکیب‌های متفاوتی از شیر پاستوریزه‌ نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگی‌های میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • جباری.محمد مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتری‌ها در آب و مواد غذایی [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • جبرائیلی پور.شاهین اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • جبلی جوان.اشکان مطالعه ویژگی‌های ‌شیمیایی و میکروبی شیر خام شتر و شناسایی فلور غالب باکتری‌های لاکتیک‌اسید به‌روش PCR در شهر سمنان [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • جبلی جوان.اشکان فعالیت ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی بر استافیلوکوکوس اورئوس های جدا شده از شیر خام [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • جبلی جوان.اشکان ارزیابی مقایسه‌ای فراسنجه‌های کیفی، میکروبی و اکسیداتیو در تخم‌مرغ‌های محلی و تجاری در شهر سمنان [ دوره11, شماره 42 - تابستان سال 1400]
  • جبلی جوان.اشکان بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • جدائی.آزاده بررسی آلودگی میکروبی و وجود ناتامایسین در دوغ‌های صنعتی تولیدشده در استان اردبیل [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • جدی.زهرا سادات تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • جدی.مریم شناسایی و اندازه‌گیری فیتواسترول‌ها در ماست به‌روش کروماتوگرافی‌گازی [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • جعفرپور.مهسا شناسایی ترکیبات موثره موجود در عصاره گیاهان هوفاریقون (Hypericum perforatum L.) (و لعل‌ کوهستان (Oliveria decumbens Vent.) و بررسی اثرات آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی آن‌ها بر برخی از میکروارگانیسم‌ها [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • جعفرزاده.حسن جداسازی و شناسایی برخی ویژگی‌های فنوتیپی سودوموناس‌‌ها در خط کشتار مرغ [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • جعفری زاده مالمیری.هدا بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • جعفری زاده- مالمیری.هدی اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • جعفری.سعید بررسی کارایی پلیمر قالب مولکولی در حذف بقایای آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین در نمونه‌های سینتتیک و شیر [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • جعفری.سعید ارایه روشی حساس و گزینش‌پذیر برای اندازه‌گیری تترا بوتیل بنزوکینون در روغن‌های خوراکی [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • جعفری.سید مهدی بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • جعفری.سیدمیلاد بررسی غلظت عناصر سرب، کادمیوم، کروم و نیکل در انواع کلم عرضه شده در بازار مصرف شهر همدان [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • جعفری.مهدی بررسی برخی ویژگی‌های شیمیایی و ضد‌میکروبی اسانس روغنی برگ بو [ دوره13, شماره 51 - پاییز سال 1402]
  • جعفریان.پریسا اثر فرآیند اسمز بر خواص کیفی پیاز خشک‌شده با هوای گرم [ دوره1, شماره 2 - تابستان سال 1390]
  • جعفریان.سارا تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • جعفریان.محسن میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • جلال.حسن بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • جلالی.محمد تعیین انتروتوکسین‌های کلاسیک استافیلوکوکوس‌اورئوس جدا‌شده از ناگت مرغ و غذاهای آماده مصرف در استان اصفهان به روش ELISA [ دوره3, شماره 11 - پاییز سال 1392]
  • جلوان.مهشید اثر اسانس لعل‌کوهستان بر ویژگی‌های میکروبی همبرگر [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • جلیل زاده.عباس تأثیر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب‌پنیر و ناتامایسین بر کیفیت و ماندگاری پنیر سفید ایرانی [ دوره6, شماره 23 - پاییز سال 1395]
  • جلیلی.مریم بررسی اثر فصل و نوع دامداری بر مقدار آفلاتوکسین M1 و کیفیت شیر خام [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • جلیلی.مریم کارایی سه روش تخلیص در اندازه‌گیری داکسی‌نیوالنول و بررسی میزان آن در فرآورده‌های غلات [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • جمشیدی.انیسه تاثیر پیش تیمار نمک سود و خشک کردن مقدماتی بر ویژگی‏های فیزیکی و مقدار جذب روغن در ناگت ماهی قزل‏آلای رنگین‏کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره3, شماره 12 - زمستان سال 1392]
  • جمشیدی.عبداله بررسی ترکیبات آروماتیک حلقوی و فلزات سنگین در میگوهای سفید (Metapenaeus affinis) عرضه‌شده شهر تهران [ دوره10, شماره 38 - تابستان سال 1399]
  • جمشیدی.عبداله بررسی میزان شیوع پاتوتیپ‌های اشریشیا کولای مولد اسهال از غذاهای آماده مصرف [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • جمشیدی.عبداله بررسی تغییرات بار میکربی شیر خام و عوامل مرتبط با آن از محل دوشش تا ایستگاه جمع آوری شیر در منطقه اسفراین [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • جوادی.افشین جایگزینی نیتریت با آناتو و برنج قرمز در فرآورده‌های سوسیس و کالباس [ دوره7, شماره 26 - تابستان سال 1396]
  • جوادی.افشین اثر ضد باکتریایی نانو ذرات اکسید آهن (Fe3O4) در تصفیه آب [ دوره10, شماره 40 - زمستان سال 1399]
  • جوادی.افشین بررسی میزان بیس فنول آ در آب‌های بسته‌بندی تجاری عرضه شده در بازار اردبیل و بهینه‌سازی ازون‌دهی آب برای کاهش آن [ دوره11, شماره 41 - بهار سال 1400]
  • جوادی.افشین بهینه‌سازی شرایط ازون‌دهی آب باهدف حذف هورمون‌های استرون و 17 بتا-استرادیول [ دوره10, شماره 39 - پاییز سال 1399]
  • جوادی.افشین اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • جوادی.افشین بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی [ دوره11, شماره 43 - پاییز سال 1400]
  • جوادی.افشین اثر پوشش¬های خوراکی مبتنی کربوکسی متیل سلولز حاوی نانولیپوزوم¬ و فرم آزاد اسانس رزماری بر ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان در طول دوره نگهداری [ دوره13, شماره 52 - زمستان سال 1402]
  • جوادی.افشین استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونه‌های گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره14, شماره 53 - بهار سال 1403]
  • جوادی.افشین اثر پوشش‌های خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزوم‌های اسانس آویشن روی ویژگی‌های میکروبی فیله‌های مرغ [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • جوادی.افشین مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • جوانمرد داخلی.مجید به‌کارگیری فناوری خلأ-بخار-خلأ (VSV) برای کاهش بار میکروبی ذرت دانه‌ای [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • جواهری بابلی.مهران ارتباط تجمع زیستی جیوه، کادمیوم و آرسنیک با ترکیبات شیمیایی پروتئین، چربی و خاکستر عضله ماهی کفال طلایی (Liza auratus) تالاب انزلی [ دوره4, شماره 16 - زمستان سال 1393]
  • جواهری بابلی.مهران تأثیر بسته‌بندی تحت خلاء بر کیفیت و ماندگاری فیله ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix) طی دوره نگه‌داری در دمای یخچال [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • جهادی.مهشید خواص آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی عصاره‌ی آبی گیاه برگ‌بو (Laurus nobilis) در برابر <i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> و <i>اشریشیا کولای</i> [ دوره7, شماره 25 - بهار سال 1396]
  • جهاندیده.فرهاد اثر پلاسمای سرد اتمسفری بر میزان رشد و قدرت تشکیل بیوفیلم در استافیلوکوکوس اورئوس‌های جداشده از شیر گاو مبتلا به ورم پستان [ دوره10, شماره 37 - بهار سال 1399]
  • جیرانی خامنه.مریم بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]