جباروند بهروز.شیرین
تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
جباری.محمد
مروری بر تأثیر سموم سیانوباکتریها در آب و مواد غذایی
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
جبرائیلی پور.شاهین
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
جوادی.افشین
استخراج با کمک امواج مایکروویو ترکیب شده با میکرواستخراج مایع-مایع هموژن برای استخراج کلرامفنیکل و فلورفنیکل از نمونههای گوشت مرغ قبل از آنالیز با کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره14,
شماره
53
- بهارسال
1403]
جوادی.افشین
اثر پوششهای خوراکی بر پایه کربوکسی متیل سلولز حاوی اسانس آویشن و نانولیپوزومهای اسانس آویشن روی ویژگیهای میکروبی فیلههای مرغ
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]