ش

  • شاکر اردکانی.احمد بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • شاکریان.امیر بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیره‌انگور و روغن کره [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • شرافتی چالشتری.رضا بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیره‌انگور و روغن کره [ دوره14, شماره 55 - پاییز سال 1403]
  • شریفی سلطانی.مونا ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیم‌های آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری [ دوره14, شماره 54 - تابستان سال 1403]
  • شفیعی.یحیی تولید پنیر لیقوان از ترکیب‌های متفاوتی از شیر پاستوریزه‌ نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگی‌های میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]
  • شمیلی.منصوره بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره14, شماره 56 - زمستان سال 1403]