شاکر اردکانی.احمد
بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
شاکریان.امیر
بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیرهانگور و روغن کره
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
شرافتی چالشتری.رضا
بررسی خواص آنتی¬اکسیدانی و ضدمیکروبی شیرهانگور و روغن کره
[
دوره14,
شماره
55
- پاییزسال
1403]
شریفی سلطانی.مونا
ارزیابی تأثیر شرایط استخراج و نگهداری بر خواص آنتی میکروبی و میزان مهارکنندگی آنزیمهای آلفا آمیلاز و آلفاگلوکوزیداز توسط عصاره آبی ترشک شبدری
[
دوره14,
شماره
54
- تابستانسال
1403]
شفیعی.یحیی
تولید پنیر لیقوان از ترکیبهای متفاوتی از شیر پاستوریزه نشده گاومیش، گوسفند و بز و مقایسه ویژگیهای میکروبی پنیرهای تولیدشده با پنیر لیقوان گوسفندی
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]
شمیلی.منصوره
بهینه¬سازی غلظت ملاتونین و زمان نگهداری بر ویژگی¬های کیفی پسته بادامی با استفاده از روش سطح پاسخ
[
دوره14,
شماره
56
- زمستانسال
1403]