ش

  • شاکریان.امیر میزان آلودگی اکراتوکسین A در ‌ برنج‌های عرضه شده در اصفهان [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • شاکریان.امیر جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • شاکریان.امیر مطالعه میزان ید در گوشت‌های گاو و گوسفند و تخم‌مرغ‌های عرضه شده در شهرکرد طی سال‌های 1389 و 1390 [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • شایق.جلال مطالعه میزان شیوع ژن‌های آنتروتوکسین‌های معمول در استافیلوکوکوس آرئوس‌های جدا شده از شیر گاومیش‌های شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآورده‌های گوشتی [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتری‌های بیماری‌زا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]