شاکریان.امیر
میزان آلودگی اکراتوکسین A در برنجهای عرضه شده در اصفهان
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
شاکریان.امیر
مطالعه میزان ید در گوشتهای گاو و گوسفند و تخممرغهای عرضه شده در شهرکرد طی سالهای 1389 و 1390
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شاکریان.امیر
جستجو و تعیین میزان ملامین در شیر خشک نوزادان به روش الایزا
[
دوره2,
شماره
5
- بهارسال
1391]
شایق.جلال
مطالعه میزان شیوع ژنهای آنتروتوکسینهای معمول در استافیلوکوکوس آرئوسهای جدا شده از شیر گاومیشهای شهرستان تبریز به روش Multiplex PCR
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش دوم: گوشت و فرآوردههای گوشتی
[
دوره2,
شماره
7
- پاییزسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش اول: شیر و فرآورده های آن
[
دوره2,
شماره
6
- تابستانسال
1391]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی مطالعات انجام شده در زمینه آلودگی مواد غذایی با منشاء دامی به باکتریهای بیماریزا در ایران؛ بخش سوم: غذاهای دریایی
[
دوره2,
شماره
8
- زمستانسال
1391]