شاکریان.امیر
ردیابی ژنهای کدکننده انتروتوکسین در ایزولههای استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]
شاکریان.امیر
تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچینهای عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه)
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شرافتی چالشتری.رضا
بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگهداری مواد غذایی
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شکاری.سمیه
بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتیبیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شکر فروش.دکتر شهرام
کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوانگیری شده با روش مکانیکی
[
دوره8,
شماره
31
- پاییزسال
1397]
شهریاری مقدم.محسن
اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio)
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شیخلویی.حسین
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شیخلویی.حسین
بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
شیری.نیما
ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
شیشه گر.رامین
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]