ش

  • شاکریان.امیر ردیابی ژن‌های کدکننده انتروتوکسین در ایزوله‌های استافیلوکوکوس ارئوس جدا شده از شیر گاومیش در استان خوزستان [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • شاکریان.امیر تعیین باقیمانده انروفلوکساسین در گوشت بلدرچین‌های عرضه شده در یزد با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (مقاله کوتاه) [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • شرافتی چالشتری.رضا بررسی میزان آگاهی و نگرش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کاشان در زمینه بهداشت و نگه‌داری مواد غذایی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • شکاری.سمیه بررسی فراوانی و الگوی حساسیت آنتی‌بیوتیکی یرسینیا انتروکولیتیکا در گوشت و احشاء خوراکی مرغ عرضه شده در اردبیل [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • شکر فروش.دکتر شهرام گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • شکر فروش.دکتر شهرام مقایسه روش الکتروفورز موئینه ای با آشکارساز جذبی با روش کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا برای اندازه گیری مقدار هیستامین در محیط کشت میکروبی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • شکر فروش.دکتر شهرام کاربرد ازن برای کاهش بار میکروبی گوشت مرغ استخوان‌گیری شده با روش مکانیکی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • شهریاری مقدم.محسن اثر اسانس دانه رازیانه بر استافیلوکوکوس اورئوس در گوشت چرخشده کپور معمولی (Cyprrinus carpio) [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • شیخلویی.حسین بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • شیخلویی.حسین بررسی تأثیر اسانس گلپر بر برخی از ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی دوغ حرارت دیده [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • شیری.نیما ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • شیشه گر.رامین اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]