ت

  • تاری نژاد.علیرضا اثر بازدارندگی سویه‌های بومی باکتری‌های اسید لاکتیک علیه باکتری‌های بیماری‌زای غذایی [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • تدینی.مهرنوش اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • تدینی.مهرنوش طراحی مدل پیشگوی بار میکروبی بر پایه امپدانس در سبزیجات خشک سنتی و صنعتی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • تفویضی.فرزانه سنجش مولکولی تقلب گوشت مرغ در همبرگر‌ممتاز به روش Simplex PCR و Duplex PCR [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • تکش.مهسا ارزیابی ریسک غیرسرطانزایی فلزات سرب، روی و کادمیوم مصرف کپور ماهی تالاب چغاخور [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • تیموری.سهیل میزان باقی‌مانده انروفلوکساسین در گوشت مرغ و بوقلمون، به‌روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در استان اصفهان (مقاله کوتاه) [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]