ک

  • کاظمی پور.نسرین گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتری‌های اشریشیا کلی و سالمونلا تیفی‌موریوم [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • کاظمی سه قلعه.حمیدرضا تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند [ دوره8, شماره 29 - بهار سال 1397]
  • کریم.گیتی اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیل‌ها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • کیانی هفت لنگ.نگین اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقره‌ای در بسته‌بندی تحت خلأ [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]