کاظمی پور.نسرین
گلیکاسیون نایسین با گلوکز، لاکتوز و دکسترن و بررسی اثر مهاری آن بر علیه باکتریهای اشریشیا کلی و سالمونلا تیفیموریوم
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
کاظمی سه قلعه.حمیدرضا
تعیین میزان آلودگی میکروبی کره های سنتی و پاستوریزه عرضه شده در شهر بیرجند
[
دوره8,
شماره
29
- بهارسال
1397]
کریم.گیتی
اثر اسانس رزماری بر جمعیت لاکتوباسیلها و میزان هیستامین طی دوره رسیدن در پنیر سنتی لیقوان
[
دوره8,
شماره
32
- زمستانسال
1397]
کیانی هفت لنگ.نگین
اثر پوشش خوراکی نشاسته ذرت و اسانس فلفل سیاه (Piper nigrum) بر ماندگاری فیله کپور نقرهای در بستهبندی تحت خلأ
[
دوره8,
شماره
30
- تابستانسال
1397]