س

  • ساری.عباسعلی بهینه‌سازی پایداری حرارتی روغن سویا تحت تأثیر اسانس آویشن دنایی (Thymus daenensis Celak) با استفاده از روش سطح پاسخ [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • سعدلوی.فرنوش تشخیص و اندازه‌گیری اسیدهای چرب در روغن‌های خوراکی و قنادی در شهر تبریز با استفاده از روش کروماتوگرافی گازی [ دوره8, شماره 30 - تابستان سال 1397]
  • سعیدی اصل.محمد رضا بررسی ویژگی‌های مکانیکی، فیزیکی و ضد میکروبی فیلم زیست تخریب پذیر غنی شده با اسانس میخک حاصل از فلس ماهی سفید [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]
  • سلطانیان.سیاوش ارزیابی خطر سلامت میگوهای صید شده از سواحل شمالی دریای عمان به برخی عناصر سنگین سمی [ دوره8, شماره 32 - زمستان سال 1397]
  • سیف زاده.مینا بررسی هیدروکربن‌های نفتی فلورن، فنانترن و آنتراسن در ماهیان اقتصادی تالاب انزلی [ دوره8, شماره 31 - پاییز سال 1397]