س

  • سامی.مسعود تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • سبحان اردکانی.سهیل بررسی تجمع سرب و کادمیوم در بافت گونه‌های تره (Allium ampeloprasum persicum) و نعناع (Mentha piperita) تیمارشده با لجن فاضلاب تصفیهخانه شهرک قدس تهران [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • سیف زاده.مینا بررسی میزان تجمع کبالت و نیکل در بافت خوراکی ماهی سفید صید شده از تالاب بین‌المللی انزلی [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]