م

  • محسن‌زاده.محمد بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره متانولی گیاه اسپند در شرایط آزمایشگاهی بر روی تعدادی از باکتری‌های مهم بیماری‌زای منتقله از موادغذایی [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • محمدی ثانی.علی بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • محمدی.احمد مروری بر تأثیر ضدمیکروبی اسانس‌ها [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]
  • محمودی.زهره تعیین میزان باقی‌مانده دی‌اکسید گوگرد و برخی خواص فیزیکوشیمیایی کشمش تولیدی در استان خراسان رضوی [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • مشایخی.سیامک دیدگاه پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی نسبت به تولید مرغ بدون آنتی‌بیوتیک (مطالعه موردی استان تهران) [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • مشتاقی ملکی.طاهره آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • مشتاقی.حمدالله مقایسه اثر ضدباکتریایی عصاره برگ چهار رقم زیتون (Olea europaea) بر باسیلوس سرئوس [ دوره5, شماره 18 - تابستان سال 1394]