مرتضوی تبریزی.سید جاوید
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مرتضوی.سیدعلیرضا
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
مطلوبی نژاد.زهرا
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
مظلومی.سید محمد
تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
موثق.محمدحسین
تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
موثق.محمدحسین
تعیین میزان باقیماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
مهدی زاده مود.سارا
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
میرباقری.سحر
بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
میرزایی.حمید
مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزلآلای رنگینکمان و بررسی شاخصهای بیومتریک، خواص آنتیاکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی
[
دوره12,
شماره
46
- تابستانسال
1401]
میرزایی.حمید
جداسازی و شناسایی برخی ویژگیهای فنوتیپی سودوموناسها در خط کشتار مرغ
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
میرزایی.حمید
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
میرزایی.حمید
اثر پوششدهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخممرغ در دمای یخچال
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]