م

  • مختاری.اعظم اثرات اندوفیت‌های آویشن (Thyme) لردگان روی باکتری شیگلا سونئی و قارچ کاندیدا آلبیکنس [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • مرتضوی تبریزی.سید جاوید مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • مرتضوی.سیدعلیرضا مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • مطلوبی نژاد.زهرا تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • مظلومی.سید محمد تعیین میزان دریافت رژیمی فلزات سنگین جیوه و آرسنیک به روش Total Diet Study در جمعیت بزرگسالان شهر شیراز [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • موثق.محمدحسین تعیین میزان هیستامین و تیرامین در پنیرهای توزیعی در شهر قزوین با روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • موثق.محمدحسین تعیین میزان باقی‌ماندههای تایلوزین، جنتامایسین و نئومایسین در شیر و بستنی توزیعی در شهر تهران به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در سال 1398 [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • مهدی زاده مود.سارا بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • میرباقری.سحر بررسی و بهینه سازی اثر پوشش ترکیبی کنسانتره پروتئین آب پنیر، مالتودکسترین واسانس رزماری بر خصوصیات شیمیایی ماهی تیلاپیا در طول نگهداری در سرما [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • میرزایی.حمید مطالعه اثر آستاگزانتین و اسانس سیر در جیره قزل‌آلای رنگین‌کمان و بررسی شاخص‌های بیومتریک، خواص آنتی‌اکسیدانی و ارگانولپتیکی گوشت ماهی [ دوره12, شماره 46 - تابستان سال 1401]
  • میرزایی.حمید جداسازی و شناسایی برخی ویژگی‌های فنوتیپی سودوموناس‌‌ها در خط کشتار مرغ [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • میرزایی.حمید بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • میرزایی.حمید اثر پوشش‌دهی با روغن سیاهدانه و عصاره رزماری بر ماندگاری تخم‌مرغ در دمای یخچال [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]