زمردی.شهین
تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگیهای میکروبی و حسی فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]
زمردی.شهین
فعالیت ضدباکتریایی و آنتیاکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیونهای حاصل از آنها
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
زمردی.شهین
تاثیر جوانه کینوا بر ویژگیهای پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese)
[
دوره12,
شماره
48
- زمستانسال
1401]
زمیندار.نفیسه
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیفسنج جرمی (GC-MS)
[
دوره12,
شماره
45
- بهارسال
1401]
زنگانه.اسماعیل
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصارههای آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی
[
دوره12,
شماره
47
- پاییزسال
1401]