ز

  • زمردی.شهین تأثیر پوشش بیوکامپوزیت بر پایه موسیلاژ جاوشیر و ژلاتین حاوی نانوذرات اکسیدروی غنی شده با اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita L) بر ویژگی‌های میکروبی و حسی فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]
  • زمردی.شهین فعالیت ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی اسانس آویشن (Thymus vulgaris) و عصاره آبی دارچین (Cinnamomum verum) و نانوامولسیون‌های حاصل از آن‌ها [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • زمردی.شهین تاثیر جوانه کینوا بر ویژگی‌های پنیر بدون آب پنیر (wheyless cheese) [ دوره12, شماره 48 - زمستان سال 1401]
  • زمیندار.نفیسه بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدمیکروبی عصاره گیاه سرخارگل (Echinacea purpurea) و شناسایی ترکیبات آن با کروماتوگرافی گازی- طیف‌سنج جرمی (GC-MS) [ دوره12, شماره 45 - بهار سال 1401]
  • زنگانه.اسماعیل بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره‌های آبی و متانولی اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) در پنیر سفید فراپالایشی [ دوره12, شماره 47 - پاییز سال 1401]