م

  • محمدی.مرتضی تعیین میزان ترکیبات فنولی و قدرت آنتی‌اکسیدانی پوست میوه خرمالو [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • مردوخ روحانی.ندا بررسی میزان غلظت عناصر سنگین در کمپوست، خاک پوششی و قارچ‌های خوراکی دکمه‌ای گلخانه‌های استان کردستان [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • مقصودلو.یحیی بررسی اثر کیتوزان بر برخی از ویژگی‌های میکروبی و شیمیایی آب پرتقال [ دوره2, شماره 8 - زمستان سال 1391]
  • ملاعباس زاده.حامد مطالعه میزان شیوع و الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی سویه‌های اشریشیاکولای در بستنی‌های سنتی عرضه شده در شهرستان خوی [ دوره2, شماره 6 - تابستان سال 1391]
  • مهدی زاده.تورج بررسی میزان آلودگی باکتریایی بستنیهای سنتی شهرستان ارومیه [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • میرلوحی.مریم تغییرات شاخص‌های اکسایشی چربی گوشت گوسفند در روش‌های متداول پخت [ دوره2, شماره 5 - بهار سال 1391]
  • میزانی.مریم تأثیر فعالیت باکتری‌های لاکتیکی بر محتوای اسید لینولئیک کنژوگه و اندیس آتروژنیک کره [ دوره2, شماره 7 - پاییز سال 1391]