ح

  • حاتمی.ثمانه بررسی اثر ضدباکتریایی روغن کرچک روی برخی از بیماری‌زاهای غذایی با تکیه بر ارزیابی مقایسه‌ای ترکیبات [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • حاجی پور ده‌بالایی.شیما تأثیر اسانس آویشن، پونه کوهی و مخلوط آن‌ها بر کیفیت گوشت بلدرچین در مقایسه با آنتی‌بیوتیک ویرجینیامایسین [ دوره5, شماره 20 - زمستان سال 1394]
  • حسینی.سید ابراهیم بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس میخک در همبرگر خام طی نگه‌داری در انجماد [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]
  • حنیفیان.شهرام آلودگی کپکی شیر خام و فرآورده‌های آن: فراوانی، تنوع گونه‌ای و شناسایی منابع آلودگی [ دوره5, شماره 19 - پاییز سال 1394]
  • حنیفیان.شهرام رفتار سویه‌های مختلف یرسینیا انتروکولیتیکا در پنیر فراپالایشی و نقش بازدارندگی کشت آغازگر لاکتیکی [ دوره5, شماره 17 - بهار سال 1394]