ش

  • شاکری.زهرا بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • شاکریان.امیر بررسی توزیع ژن‌های مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانه‌های لبنی شهر تهران در زمستان 1395 [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • شاکریان.امیر بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان [ دوره9, شماره 34 - تابستان سال 1398]
  • شرافتی چالشتری.رضا تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • شریفان.انوشه مقایسه ویژگی‌های روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • شکر فروش.دکتر شهرام ارزیابی ویژگی‌های کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس ‌رامنوسوس ریزپوشانی شده [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • شکر فروش.دکتر شهرام خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]
  • شکر فروش.دکتر شهرام بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستان‌های شمال استان کرمان [ دوره9, شماره 36 - زمستان سال 1398]
  • شنگول.ممنونه تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیست‌فعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون [ دوره9, شماره 33 - بهار سال 1398]
  • شیرخان.فائزه ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده به‌روش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ به‌کار رفته در فرآورده‌های گوشتی [ دوره9, شماره 35 - پاییز سال 1398]