شاکری.زهرا
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
شاکریان.امیر
بررسی توزیع ژنهای مولد بیوفیلم در باکتری استافیلوکوکوس ارئوس در شیر خام تعدادی از کارخانههای لبنی شهر تهران در زمستان 1395
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شاکریان.امیر
بررسی میزان آفلاتوکسین در پسته، بادام، فندق و گردو در شهر اصفهان
[
دوره9,
شماره
34
- تابستانسال
1398]
شرافتی چالشتری.رضا
تولید نوشیدنی فراسودمند حاوی باسیلوس کوآگولانس با استفاده از شیره انگور و عرق پوست لیموترش
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شریفان.انوشه
مقایسه ویژگیهای روغن کنجد حاصل از پرس سرد، استخراج با حلال و تصفیه شده طی زمان ماندگاری
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
ارزیابی ویژگیهای کشک پروبیوتیک در شرایط پر کردن داغ حاوی لاکتوباسیلوس رامنوسوس ریزپوشانی شده
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
خصوصیات بیوشیمیایی و ضدمیکروبی باکتری های اندوفیتی جدا شده از بومادران (Achillea millefolium) و کتیرا (Astraglus gossypinus) مناطق جغرافیایی استان فارس
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]
شکر فروش.دکتر شهرام
بررسی فراوانی آفلاتوکسین M1 به روش الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا در شیر خام و پاستوریزه در شهرستانهای شمال استان کرمان
[
دوره9,
شماره
36
- زمستانسال
1398]
شنگول.ممنونه
تأثیر سونیکاسیون حرارتی بر ترکیبات زیستفعال آب آلبالو در مقایسه با روش معمول پاستوریزاسیون
[
دوره9,
شماره
33
- بهارسال
1398]
شیرخان.فائزه
ارزیابی میزان سرب، کلسیم و آهن در خمیرهای مرغ تهیه شده بهروش دستی و مکانیکی با هدف کشف نوع خمیر مرغ بهکار رفته در فرآوردههای گوشتی
[
دوره9,
شماره
35
- پاییزسال
1398]